Bassadone Group izvērš mazumtirdzniecības biznesu Baltijā un atver jaunu filiāli Rīgā 1

 

Foto: Ekrānbilde

Bassadone Group | 22.jūlijs 2021 13:59

Bassadone Automotive Nordic Group izvērš savu Baltijas mazumtirdzniecības biznesu un atver jaunu salonu Rīgā. Jauna tirdzniecības salona atvēršana ir nepārprotams un mērķtiecīgs solis, grupai koncentrējot spēkus uz pārstāvēto zīmolu pozīciju nostiprināšanu Baltijas reģionā.

"Automašīnu mazumtirdzniecība Bassadone grupai ir prioritāte gan Somijā, gan Dienvideiropā, un gadiem ilgā darba rezultātā gūto pieredzi mēs tagad sākam likt lietā arī Baltijas valstīs. Šodien mums jau ir divi veiksmīgi strādājoši pārdošanas biroji Tallinā. To tālāka attīstība, paralēli mūsu darbības izvēršanai Latvijā, ir nozīmīgs solis, lai uzturētu tempu strauji mainīgajos tirgus apstākļos. Mūsu mērķis ir piedāvāt produktus un pakalpojumus, kas atbilst nemitīgi mainīgajām mūsu klientu vēlmēm," komentē Anti Ruhanens, Bassadone Nordic Group valdes priekšsēdētājs.

"Veiksmīga mazumtirdzniecības pieredze Somijā mums ir devusi lieliskas zināšanas, lai varētu veidot novatorisku klientu pieredzi arī Baltijas valstīs. Autoverkkokauppa.fi – daļa no Bassadone Automotive Group, ir Somijā visstraujāk augošais mazumtirdzniecības bizness un vienīgais dīleris Somijā, kas piedāvā 100% digitālu automašīnu iegādes pieredzi. 2020.gadā 92% no pārdotajām automašīnām jeb vairāk nekā 6000 automašīnu tika pārdotas, izmantojot digitālos risinājumus," piebilda Ruhanens.

Visi auto zīmoli, ko Bassadone Group pārstāv kā importētājs Baltijas valstīs, atradīsies arī salonā Rīgā. Tie būs: Peugeot, Citroën, Hyundai, Suzuki, Isuzu un SsangYong. Uzņēmuma mērķis ir būtiski stiprināt šo pārstāvēto zīmolu pozīcijas Latvijas tirgū.

Kā saka Veiko Karu, Bassadone Automotive Nordic Baltic mazumtirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs, pēc jaunā salona atvēršanas uzsvars tiks likts uz digitālu un novatorisku produktu un pakalpojumu risinājumiem, kā arī augstas klases apkalpošanas kvalitāti. "Lai gan elektriskie auto līdz šim veidoja vien nelielu daļu jauno automašīnu tirgū, mēs jau tuvākajā nākotnē piedzīvosim sprādzienveidīgu izaugsmi elektrisko un hibrīdauto segmentā. Atbilstoši prognozēm elektrificētie transportlīdzekļi veidos aptuveni trešo daļu no kopējā pārdošanas apjoma 2025.gadā un vairāk nekā 60% – 2030.gadā. Salīdzinot ar 2019.gadu, elektrisko un hibrīdauto pārdošanas apjoms Baltijas valstīs ir pieaudzis pieckārt, un izaugsme būs aizvien izteiktāka," komentē Karu.

Rīgas daudzzīmolu pārstāvniecības koncepcija iet kopsolī ar automobiļu tirdzniecības biznesa elektrifikāciju un straujo digitalizāciju. Lai spētu nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus jaunajā klientu pieredzes laikmetā, ārkārtīgi svarīga komponente ir profesionāla darbinieku komanda, kas to visu spēj nodrošināt. Šajā nolūkā Bassadone Automotive Nordic filiāle Autohalle, kuru vada Veiko Karu, jau ir sākusi plašu personāla atlases procesu, lai nokomplektētu Rīgas biroja komandu.

Bassadone Automotive Group Baltijas tirgū darbojas kopš 1997.gada, un nemitīgi attīsta savu biznesu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Vietējā ekonomiskā vide un tirgus situācija nodrošina zemāku izmaksu struktūru un piegāžu ķēdes elastību, kas galu galā rada pievienoto vērtību gan tālākpārdevējiem, gan tiešajiem klientiem.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 22.jūlijs 2021 14:11
4 0 Atbildēt

Vot šito gan es gribētu redzēt, kādas tad ir šo cilvēku prasības pret auto, ja to spēj izvēlēties tiešsaistē un no minēto automobiļu saraksta ...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti