Divus policistus rosina apsūdzēt par 50 kilogramu medus pieņemšanu kukulī 5

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 6.augusts 2021 13:11

Iekšējās drošības birojs (IDB) rosinājis prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret divām Valsts policijas (VP) amatpersonām, kuras pieprasījušas un pieņēmušas kukulī aptuveni 50 kilogramus medus, aģentūru LETA informēja IDB.

IDB Zemgales tiesas apgabala prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu pret divām VP amatpersonām, kuras no kāda transportlīdzekļa vadītāja apmaiņā pret administratīvā pārkāpuma neformēšanu par pieļautajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem pieprasīja un pieņēma medu.

"Salīdzinot pēdējo gadu laikā valsts amatpersonu iespējami veiktos noziedzīgos nodarījumus ceļu satiksmes uzraudzības jomā ar ierasto "praksi" pirms, piemēram, septiņiem vai desmit gadiem, jāsaka, ka pēdējo gadu laikā šo likumpārkāpumu skaits nav būtiski mazinājies, bet tie ir kļuvuši rafinētāki un savā ziņā "radošāki" gan no kukuļdevēju, gan kukuļņēmēju puses," norāda IDB priekšnieks Valters Mūrnieks.

Arī šis precedents, kad ierasta naudas kukuļa vietā valsts amatpersonas pieprasīja un pieņēma medu, ir viens no salīdzinoši netradicionāliem gadījumiem.

Minētais gadījums ir kārtējais apliecinājums likumsakarībai - sabiedrības vērība un drosme ne tikai pamanīt, bet arī ziņot par pamanītām nelikumībām ļauj atklāt visdažādākos valsts amatpersonu iespējamos noziedzīgos nodarījumus, norāda IDB priekšnieks.

Par šādu nodarījumu var piemērot brīvības atņemšanu no diviem līdz desmit gadiem.

 
Visi komentāri
 
gunbox 6.augusts 2021 16:12
1 0 Atbildēt

50kg? Kur var 50 kg bāzt? Sameni dzīt? Vai arī kaut kāds medus vannu fetišs?

reku 6.augusts 2021 16:32
0 0 Atbildēt

Medus ir stabila valūta,tāpat kā zelts.Piedevām veselīgs,ja to lieto ar mēru.Mazāk vajadzēja ņem un i gailis pakaļ nedziedātu.

Pļurkt 6.augusts 2021 17:05
1 0 Atbildēt

Varēja paņemt 10 kg bišu vaska - vērtība lielāka un vieglāk apslēpt!!

Vzjatočņiķi hujeva!!!!!

650 6.augusts 2021 22:57
2 0 Atbildēt

-zelta vietā šoreiz gadījās vazelīns

Hmm 7.augusts 2021 8:35
5 0 Atbildēt

jānolīgst labs advokāts, kurš pierādīs, ka policisti patiesībā gribēja tikai labu, piemēram, aizgādāt bitenieka ražu līdz noteiktai vietai, lai viņam nav jātērē sava degviela vai uzlabot visa iecirkņa darbinieku veselību, izdalot katram pa burciņai. Ziemā bija līdzīgs gadījums, kad policists lēja valsts degvielu savā auto - advokāts pierādīja, ka patiesībā likumsargs ir tādā veidā nogādājis degvielu cita iecirkņa traktoram, kas tādejādi varēja uzsākt darbu un iztīrīt ceļus no sniega!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti