Šajā būvdarbu sezonā Rīgā plānots asfaltēt 120 000 kvadrātmetru brauktuvju par vairāk nekā četriem miljoniem eiro 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.augusts 2021 9:08

Šajā būvdarbu sezonā Rīgā plānots asfaltēt 120 000 kvadrātmetru brauktuvju par vairāk nekā četriem miljoniem eiro, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pašvaldība norāda, ka Rīgā turpinās pēdējos gados lielākie brauktuvju seguma remontdarbi, palielinot satiksmesdrošību un ērtību vairāk nekā uz desmit tiltiem un pārvadiem, kā arī 30 ielu posmos.

Ielu seguma atjaunošana jau ir pabeigta Vienības gatvē no Rītausmas ielas līdz pilsētas robežai, Maskavas ielā pie pilsētas robežas, uz tilta pār Sarkandaugavu Kundziņsalā, Vanšu tilta labā krasta estakādē, Jaunciema gatvē pie Mežvidu ielas, uz satiksmes pārvada pār dzelzceļu Jūrmalas gatvē, Duntes ielā no dzelzceļa viadukta atsevišķās vietās un Salu tilta uzbrauktuvē no Krasta ielas.

Darbi turpinās 13. janvāra ielā, 11.novembra krastmalā, Jāņogu ielas posmā no Taisnās ielas līdz Dārziņu 30.līnijai un Rātsupītes ielas posmā, bet drīzumā tiks sākti Ķīpsalas posmā pie Vanšu tilta.

Ietves segums atjaunots Mārtiņa ielas posmā no Slokas ielas līdz Baložu ielai, turpinās seguma atjaunošana uz tilta pār Kīleveina grāvi Mūkusalas ielā un Kuģu ielas krastmalā, bet drīzumā tiks sākts ietvju remonts uz gājēju tilta pie operas, tilta pār Sarkandaugavu Kundziņsalā

Veikta seguma nostiprināšana vairākās grants ielās - Admirāļu, Bangu un Mencu ielā Bolderājā, Raktes un Trīsstūra ielā Imantā un Dīķa ielā Zemgales priekšpilsētā. Drīzumā tiks sākti darbi arī Zemītes un Paltmales ielās.

Seguma atjaunošana uz ielām un ietvēm ir atkarīga no laika apstākļiem, tāpēc darbu sākšanas un beigšanas termiņi var mainīties.

Kā iepriekš uzsvēris Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks satiksmes un attīstības jautājumos Vilnis Ķirsis (JV), šogad, īstenojot darbus 40 objektos visā Rīgā, ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis izjutīs asfalta seguma kvalitātes uzlabošanos.

Kā informē Rīgas domes Komunikācijas pārvalde, segums tiks uzlabots 18 vietās grantētajās ielās gandrīz 32 000 kvadrātmetru platībā, tam atvēlot ap pusmiljonu eiro.

 
Visi komentāri
 
Asfalts 10.augusts 2021 9:39
0 0 Atbildēt

Tad jau sanāk ka izmaksas ir 33,33 uz kvadrātmetru.

Agrāk kaut kur lasīju, ka LAtvijas valsts ceļiem viena kilometra rekonstrukcija izmaksā ap 900 000, bet seguma atjaunošana ap 300 000. Sanāk ka Rīgā viss maksā 4x dārgāk. Nē nu labi, tagad būvdarbiem cenas pieaugušas, bet nu ne jau 4x, varētu būt 30-40%.

Bruģis 10.augusts 2021 9:42
0 0 Atbildēt

Bruģi ieklāt būtu lētāk!

boliks 10.augusts 2021 14:51
0 0 Atbildēt

Ar šādiem celtniekiem nepaspēs uzbūvēt, atkal asfalts tiks likts neatbilstošos laikapstākļos.

doma 10.augusts 2021 21:23
2 0 Atbildēt

Ja kādreiz Jelgavas ielas bija bedrainas, tad tagad Rīgas ielas vienkārši ir briesmīgas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti