Auto tirgotāja "Norde" apgrozījums pērn saruka par 13,9% 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 13.augusts 2021 9:55

Jaunu un lietotu automašīnu tirdzniecības uzņēmums SIA "Norde" pērn strādāja ar 19,903 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,9% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka 4,8 reizes - līdz 85 278 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Kā norādīts kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā, kompānijas apgrozījums samazinājies Covid-19 pandēmijas ierobežotās saimnieciskās darbības dēļ, kā rezultātā samazinājies klientu pasūtījumu skaits.

Uzņēmuma vadība pauž, ka tāpat arī šā gada sākumā joprojām spēkā esošie ar Covid-19 izplatību saistīti ierobežojumi ievērojami bremzējuši ekonomikas attīstību valstī un pasaulē, līdz ar to pastāv ekonomiska nenoteiktība. Vienlaikus kompānijas apgrozījums šogad pirmajā pusgadā audzis par 7%, salīdzinot ar gadu iepriekš.

Arī otrajā pusgadā tiek paredzēts pārdošanas apjomu pieaugums - plānots atvērt jaunu, modernizētu salonu, kā arī saņemts jaunais "Nissan Qashqai" modelis.

Kā liecina informācija "Firmas.lv", "Norde" 2019.gadā strādāja ar 23,109 miljonu eiro apgrozījumu un 406 950 eiro peļņu.

"Norde" dibināta 1995.gadā un tās īpašnieki ir Dainis Bremze - 68%, Didzis Bremze - 16% un Gints Bremze - 16%. “Norde” ir oficiālais "Nissan", "Renault" un "Dacia" pārstāvis Latvijā.

 
Visi komentāri
 
kašķis 13.augusts 2021 12:23
5 0 Atbildēt

Droši vien iemesls ir tas, ka beigušās Qashqai akcijas 4 gadu garumā, kad likās, ka tās būs mūžigas, bet izrādās tomēr nē. Tagad, kad Qashqais maksā Tiguan cenā, tad īsti loģiski iemeslu viņu pirkt, nevar atrast.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti