Līdz jauna vadītāja apstiprināšanai pagarina CSDD valdes priekšsēdētāja Lukstiņa pilnvaras 4

 

Foto: CSDD

Nozare.lv | 19.februāris 2022 17:32

Līdz jauna vadītāja apstiprināšanai ir pagarināts Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes priekšsēdētāja Andra Lukstiņa pilnvaru termiņš, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvis Mārtiņš Mālmeisters.

Lukstiņš vada CSDD kopš tās dibināšanas 1997.gadā.

Mālmeisters informēja, ka tiks rīkots atklāts konkurss CSDD valdes priekšsēdētāja amatam.

17.februārī noslēdzās CSDD valdes priekšsēdētāja Lukstiņa pilnvaru termiņš. CSDD tuvākajā laikā izsludinās iepirkuma procedūru personālatlases kompānijas izvēlei, kura rīkos atklātu konkursu valdes priekšsēdētāja amata kandidātu atlasei.

Līdz brīdim, kad CSDD padome par valdes priekšsēdētāju ievēlēs personu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, CSDD padome pilnvaras pagarinājusi līdzšinējam valdes priekšsēdētājam.

Uzņēmuma valdē darbojas arī Mārtiņš Krieviņš un Aivars Aksenoks. 

CSDD reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 38,662 miljoni eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 48,36 miljoni eiro, bet peļņa - 1,93 miljoni eiro. 

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētāja ir Satiksmes ministrija.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Šļupstiņš 19.februāris 2022 20:27
6 0 Atbildēt

Laikam porcelāna nosauļotais skaistulis šļupstētājs nav izdalījis vēl visas smukas numura zīmes visiem saviem draugiem tapēc jāpaliek.

AA3223 viņam izkrita tāda numurzīme, tur nav nekādas aizmugures vienošanās. Viņš aizgāja uz csds no rīta un paņēma to nožēlojamo mapīti ar tiem noželojamajiem izvēles numuriem un tur tieši bija šis numurs kā par brīnumu.

LMT 19.februāris 2022 17:49
2 0 Atbildēt

Patriekt ar negodu!

Vernons 19.februāris 2022 18:28
2 0 Atbildēt

STOP signāls!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti