Līdz jauna vadītāja apstiprināšanai pagarina CSDD valdes priekšsēdētāja Lukstiņa pilnvaras 4

 

Foto: CSDD

Nozare.lv | 19.februāris 2022 17:32

Līdz jauna vadītāja apstiprināšanai ir pagarināts Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) valdes priekšsēdētāja Andra Lukstiņa pilnvaru termiņš, aģentūru LETA informēja CSDD pārstāvis Mārtiņš Mālmeisters.

Lukstiņš vada CSDD kopš tās dibināšanas 1997.gadā.

Mālmeisters informēja, ka tiks rīkots atklāts konkurss CSDD valdes priekšsēdētāja amatam.

17.februārī noslēdzās CSDD valdes priekšsēdētāja Lukstiņa pilnvaru termiņš. CSDD tuvākajā laikā izsludinās iepirkuma procedūru personālatlases kompānijas izvēlei, kura rīkos atklātu konkursu valdes priekšsēdētāja amata kandidātu atlasei.

Līdz brīdim, kad CSDD padome par valdes priekšsēdētāju ievēlēs personu normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, CSDD padome pilnvaras pagarinājusi līdzšinējam valdes priekšsēdētājam.

Uzņēmuma valdē darbojas arī Mārtiņš Krieviņš un Aivars Aksenoks. 

CSDD reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 38,662 miljoni eiro. Uzņēmuma apgrozījums 2020.gadā bija 48,36 miljoni eiro, bet peļņa - 1,93 miljoni eiro. 

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētāja ir Satiksmes ministrija.

 
Visi komentāri
 
LMT 19.februāris 2022 17:49
2 0 Atbildēt

Patriekt ar negodu!

Vernons 19.februāris 2022 18:28
2 0 Atbildēt

STOP signāls!

Šļupstiņš 19.februāris 2022 20:27
6 0 Atbildēt

Laikam porcelāna nosauļotais skaistulis šļupstētājs nav izdalījis vēl visas smukas numura zīmes visiem saviem draugiem tapēc jāpaliek.

AA3223 viņam izkrita tāda numurzīme, tur nav nekādas aizmugures vienošanās. Viņš aizgāja uz csds no rīta un paņēma to nožēlojamo mapīti ar tiem noželojamajiem izvēles numuriem un tur tieši bija šis numurs kā par brīnumu.

. 2.maijs 2022 8:55
1 0 Atbildēt

Latvijas lukašenko

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti