Cupra zīmola fani tiekas salidojumā Biķerniekos (+VIDEO) 10

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 6.oktobris 2022 8:10

Cupra zīmols pēdējos gados Latvijā piedzīvo strauju izaugsmi. Sportiskā spāņu marka no Volkswagen Grupas ātrā laikā iemantojusi pamatīgu atpazīstamību. Cupra modeļi bieži redzami mūs ielās, un pievērš uzmanību ar tetovējumam līdzīgu logotipu. Kāpēc?

Zīmola salidojumā Biķerniekos vaicājām Cupra īpašniekiem un faniem, kur slēpjas, piemēram, Cupra Formentor vai radikālāka ielas sportista Cupra Formentor VZ5 pievilcības spēks, un kāpēc 100 % elektriskais Cupra Born pēkšņi ir izrādījies ievērojami tīkamāks par veco iekšdedzes dzinēja auto. Visbeidzot, ja lēciens uz elektromobili šķitis pārlieku radikāls solis, Cuprai ir risinājums - lādējamais hibrīds. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
Onsis 6.oktobris 2022 12:35
4 1 Atbildēt

golferu saiets

msh 6.oktobris 2022 13:04
0 0 Atbildēt

Fani Pāris gadus veca apakšzīmola tačku pircēji. Lai klasificētos par fanu vajadzētu vismaz nopietni paceltu jaudu, ja ne vecu kapli.

Zapte 6.oktobris 2022 13:23
0 0 Atbildēt

Vot, nesaprotu šito čupošanos pēc pazīmes "viena ražotāja auto/mocis/apenes/preži". Ar auto ir jābrauc, kāda jēga tikties ar citiem tādiem pašiem? Vai tem kupriem tik daudz problēmu, ka vajag tikties un klātienē dalīties ar risināšanas pieredzi?

Variantam "tiekas, lai dalītos ar prieku un laimi" neticu, jo kāda jēga laimīgam cilvēkam kaut ko tur apspriest, ja viss strādā un neplīst.

GTD2 6.oktobris 2022 13:36
8 0 Atbildēt

Aicinu uz Gornje ledusskapju salidojumu

jptvm 6.oktobris 2022 13:47
1 1 Atbildēt

Sarkanā kvadrāta gumijnieku lepno īpašnieku salidojums. Jeb pareizāk - sabridiens?

Viskijs 6.oktobris 2022 13:44
0 0 Atbildēt

Es jau cerēju tur ieraudzīt visu paaudžu krupjus, bet reāli tikai Tormentoru izrādīšana, kurus pa to naudu īsti nepērk (ir vēl arī nīkuļi ar 150zs)

msh 7.oktobris 2022 22:18
0 0 Atbildēt

Kādu vēl visu? Šitie jau ir visi - krupis pastāv tikai dažus gadus. Pirms tam kupris bija Sēdekļa sportiskā komplektācija, attiecīgi Leon Cupra par kupri nekvalificējas.

cupra 10.oktobris 2022 9:32
0 0 Atbildēt

www.retromotor.co.uk/features/cupra-history/

protams nepastāv gti arī tikai burtiņus līmē pie golfa aizmufures

es 6.oktobris 2022 13:52
2 0 Atbildēt

ZAZ salidojums, to es saprotu. Bet te - diskutēt par garantijas remontiem?

Psihologs 6.oktobris 2022 14:04
0 0 Atbildēt

Atbalsta grupa, palīdz uzdot sev jautājumu "Nafig es nopirku šo auto" un skaļi pateikt "Jā, es apzinos ka izdarījumu muļķību, bet dzīve ar to nebeidzas. Tas ir tikai auto, tāpēc nav jādara sev gals".

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti