TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Lexus RX 500h ceļā uz absolūto komfortu (+VIDEO) 3

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 18.maijs 2023 8:04

Viens no iecienītākajiem Lexus modeļiem Baltijā jau kopš 90. ajiem ir vidējā izmēra krosovers RX. Jaunās paaudzes modelis ir būtiski mainījis vizuālo, bet jo īpaši saturisko pusi. RX, ir kļuvis azartiskāks, jaudīgāks un īpašāks.

Piektās paaudzes Lexus RX Latvijā pieejams ar trim dažādām spēka iekārtām. Visi, protams, ir hibrīdi, no kurikem viens ir lādējams arī no tīkla. Mūsu rīcībā ir jaudīgākā un prestižākā versija Lexus RX500h. Uz 2,4 litru benzīna turbodzinēja bāzes izveidotā paralēlā hibrīda sistēma attīsta pamatīgu 371 ZS jaudu un 550 Nm griezes momentu. Jaunā Lexus RX sākuma cena ir 74 400 eiro, kamēr RX 500h modeļi jau pārsniedz 90 000 eiro robežu. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ZZZZ 18.maijs 2023 8:47
1 0 Atbildēt

Labs. Interesanti, ka atgriežas pie klasiskā automāta. Nekāda vaina jau planetārajam nebija. Bet nu ja gribās 0 bet nevar, Rx400H ir laba alternatīva fāterlandes prēmiumam, kuram āda līdzvērtīgā nolietojumā jau čau.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 6

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti