Škoda Kamiq Monte Carlo: grezni "nopakots" auto ar attieksmi (+VIDEO) 4

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 23.maijs 2023 15:25

Škoda Kamiq īpašā komplektācija Monte Carlo ir labs piemērs kā salīdzinoši kompaktā izmērā var saņemt ļoti bagātīgu aprīkojumu.

Viena no lielākajām Monte Carlo komplektācijas vērtībām ir sporta sēdekļi. Lai kādā krāsā būtu pati automašīna, sēdekļi vienmēr būs melni ar sarkanu. Kamiq Monte Carlo var būt gan 1 litra, gan 1,5 TSI dzinējs. Svarīgāka par lielu dzinēju Kamiq droši vien ir parocīga divsajūgu pārnesumkārba. Tā gan izmaksā ap 1700 eiro, taču ikdienā sniedz nenovērtējamas braukšanas ērtības, kā arī iespēju pārslēgt ātrumus uz stūres. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
Kāmis 24.maijs 2023 8:14
7 1 Atbildēt

“Ar attieksimi”? Pret ko? Pret penšiem?

Kā var vispār visus šos sviestu rakstīt par tehnikas vienībām kuri ir parasti pārvietošanās līdzekļi no punkta A uz punktu B. Nekādi sport, monte carlo utt uzraksti tur nekad neko nemainīs. Šobrīd vispār nav tādas skodas ar attieksmi, tie visi ir normāli parasti pārvietošanās līdzekļi!

No otras puses reklāmnieku var saprast, cilvēki kuri neko nesaprot no auto, neko arī nesaprot, tādēļ dirs ko gribi tā pat daļa tic…

R (8) 24.maijs 2023 11:00
1 3 Atbildēt

Kārtējā Kremļa lakstīgala

imzz 24.maijs 2023 9:52
3 1 Atbildēt

Penšiem braukšanai uz bodi un kapiem nevajag Superkāmi, viņiem pietiek ar parasto. Vispār, grezni pakot vajadzēja kādu drusku lielāku auto, jo pie greznības pieder arī vairāk vietas. Ja iet minimizācijas virzienā, nopakot vajadzēja Fabiju. "Karaliskā Fabia" skanētu labi.

GTD2 25.maijs 2023 8:34
0 0 Atbildēt

šī ir fabia tikai krossovera izpildījuma ar drusku paaugstinātu klīrenssu, lai vieglāk pie kapiem piebraukt. Satarp citu fabija arī agrāk  bija pieejama monte carlo versija. izskatās ,ka fabijas eažošanai tiks pārvilkts krusts un šīs to aizstās. 1.0 versijā vietā es izvēlētos normalu motoru, super dārgā aprīkojuma vietā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti