Paļāvās uz navigāciju - tālbraucējs no Lietuvas iestrēgst šaurajās Mārupes ielās (+ FOTO) 41

 

Aculiecinieka foto Foto: iAutolv

iAuto | 26.decembris 2023 15:30

Pirms Ziemassvētkiem ar nepatīkamu pārsteigumu saskārās kāds tālbraucējs no Lietuvas, kas galamērķa atrašanā pārāk droši paļāvās uz navigāciju.

Elektroniskais palīgs šoferi pārāk ātri iemānīja Mārupes sniegotajās un neiztīrītajās ielās, kas ar tālbraucēju izspēlēja ļaunu joku - nespējot iegriezties šaurajā sānielā, Iveco pārāk pietuvojās nomalei un tālākā kustība uz apledojušā ceļa kļuva neiespējama. 

Aculiecinieki stāsta, ka lietuvietis tur iemaldījies jau iepriekšējā vakarā, taču pūles paša spēkiem atbrīvoties no sniega un ledus gūsta bija veltas. Attēlus iesūtījušais vīrietis brīnās par šofera neapdomību, jo mēģinot izpildīt manevru, sastāvs bija paņēmis tādu rādiusu, ka piekabes riteņi bija nobraukuši elektrokabeļu skapim pa otru pusi. 

 

 

 

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

Aculiecinieka foto

 
41 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 26.decembris 2023 19:40
11 3 Atbildēt

Katram celtniecības objektam ir tāda obligāta lieta kā darbu organizācijas projekts, kurā norāda arī visus loģistikas ceļus kā darbiniekiem, viņu transportam, tā arī piegādes transportam un spectehnikai. Ir jānoāda vieta, pa kuru iebraukt, kur stāvēt, kur izkrāmēt un kur izbrraukt.

Vernons 26.decembris 2023 16:27
10 10 Atbildēt

Gadās! Kad ignorē "Dzīvojamā zona"!

Tālbraucējs 26.decembris 2023 23:17
9 2 Atbildēt

Ne visi mēs tur braukājam katru dienu, un iemaldoties ar smago labi ja tiec laukā, šoreiz viņam nesanāca un viss, bet ar smago apgriezties nau kā ar vieglo, tur kārtīgi jāapdomā kur to var izdarīt. Teikšu tā ja navigācija iemalda kautkur, labi ja tiec ārā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Motocikla vadītājs brauc pa velo ceļu Vienības gatvē; Kāds ir paredzētais soda mērs? (+ VIDEO) 20

Motocikla vadītājs pārkāpj noteikumus un Rīgā, Vienības gatvē pārvietojas nevis pa brauktuvi, bet gan pa velo celiņu. Lasīt vairāk

 

Militāro mācību laikā vakar ceļu satiksmes negadījumā miris karavīrs 1

16. maijā, militāro mācību laikā ceļu satiksmes negadījumā, gūstot traumas, kas nav savietojamas ar dzīvību, miris Nacionālo bruņoto spēku karavīrs. Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts policija un Militārā policija. Pēc Nacionālo bruņoto spēku komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO) 1

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām košo Peugeot 208 Hybrid (+VIDEO)

Peugeot 208 ir viens no aizraujošākajiem mazās klases automobiļiem, ko tagad var nopirkt arī kā hibrīdu. Mazais dzeltenais auto dižosies ar satriecošu dizainu un taupīgu apetīti pret degvielu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti