Timrots: odometru tīšana ir tas pats, kas promiļu mērīšana no alkohola (+ VIDEO) 19

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

RE TV | 9.februāris 2024 11:15

Lai aizsargātu pircēja tiesības, Latvijas Transportlīdzekļu tirgotāju asociācija rosina atteikt Latvijā reģistrēt transportlīdzekļus, kuriem veiktas manipulācijas ar odometru radījumiem. Ir valstis, kur par šādām lietām ir kriminālatbildība. Šobrīd, pērkot automobili otrreizējā tirgū, pircējam nākas paļauties uz pārdevēja godaprātu un paša zināšanām.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
darklight 9.februāris 2024 14:47
5 0 Atbildēt

Līdz brīdim, kad nemēģini savu privātīpašumu iesmērēt citam loham.

650 9.februāris 2024 15:40
4 0 Atbildēt

Viņš runā itin pareizi un pēc iespējas diplomātiskāk, jo pa lielam tā taču nav VIŅA atbildība! Bet šitas te (kārtējais!) associciacācicijas darbonis vienkārši Drirš. Jo, tā ir gan viņa konkrētā joma, gan arī viņš simtpunkt zin gan lietu patieso stavokli, gan arī nojauš patieso šī jautājuma (kārtējās) "uzpeldēšanas" iemeslu.

Ko tur cerēt, ka tukšu trubu nokonstatēt nespējīgais cssd ta tev tagad "detalizēti pārbaudīs" tūkstošiem mašīnu un vēl fonā uzturēs nezcik tiesas procesus, lai tiešām tur kādam kko "pierādītu". 

Un kur tu vispār sadabūsi ticamu vēsturi DE reģistrētai mašīnai, ja tā kādus vairākus gadus ir braukusi ārpus oficiālā dīlera servisa un nav ne zagta, ne sista.

Tāpat (ļoti iespējams...) arī tieši jaunajām līzingotajām mašīnām dažkārt tiek grozīti šie dati (kas pēc būtības ir vēl lielāka krāpšana, nekā ārzemēs lietotam auto), taču ne tev kāda reāli pieķertā, ne arī īsti cietušā.Izejas nav, pārāk daudz iesaistīto un ieinteresēto.

krampītis 10.februāris 2024 11:40
4 1 Atbildēt

izeja ir - vērtēt auto nevis pēc odometra, bet vispusīgi pārbaudīt rūsu , bremzes, dzinēja skaņu, eļļas krāsu stienītī utt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti