Nepilns 41 000 eiro - atklāj Renault Rafale cenas 4

 

Foto: Renault

Renault | 19.februāris 2024 11:17

Jaunā SUV kupeja – Renault Rafale – ir pieejama divos aprīkojuma standarta līmeņos: techno un esprit Alpine un tās cenas ir 40 890 un 44 890 EUR eiro.

Renault Rafale pirmo reizi tika prezentēts pagājušā gada jūnijā Starptautiskajā aviācijas un kosmosa šova Leburžē, Francijā.

Rafale simbolizē Renault pāreju uz nākamo līmeni. Pēc C segmenta iekarošanas, kas bija viena no “Renalution” stratēģiskā plāna prioritātēm, zīmols pāriet uz D segmentu, kur – pēc Espace ieviešanas – parādās vēl viens pārstāvis, proti, dinamiskā SUV kupeja – Rafale.

Rafale E-Tech full hybrid ir 4,71 m garš, 1,86 m plats, 1,61 m augsts un ir konstruēts uz CMF-D platformas. Automašīnas pievilcīgais izskats un dinamiskās proporcijas sniedz braukšanas prieku visiem pasažieriem, kuriem būs iespēja baudīt plašās telpas un inovatīvu aprīkojumu.

Automašīnas aizmugurē pasažieriem ir pietiekami daudz vietas – vieta kājām ceļgalu augstumā ir 302 mm. Neskatoties uz kupejai līdzīgo siluetu, telpa virs galvas aizmugurē ir 880 mm.

Rafale piedāvā inovatīvu Solarbay stikla jumtu®, kura pamatā ir PDLC (šķidrkristālisko polimēru dispersijas) tehnoloģija. Jumtu pēc vajadzības var padarīt gaišāku vai tumšāku. Jumta lietošana ir ļoti ērta un to var vadīt ar balsi, izmantojot Google asistentu, vai vadības pogu. Bagāžnieka tilpums ir 627 litri.

Bagātīgi aprīkots standarta aprīkojumā Renault Rafale E-Tech full hybrids piedāvā ekonomisku 200 ZS hibrīddzinēju un daudzpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas Renault Rafale ir sava segmenta priekšgalā attiecībā uz iespējamo nobraukumu (līdz 1100 km) un CO₂ izmešiem (4,7 l/100 km un 105 grami CO₂/km).

Modeļa esprit Alpine versija ir pieejama ar 4Control advanced sistēmu – četru grozāmo riteņu sistēmu, kas garantē nepārspējamu braukšanas pieredzi.

Šī sistēma ievērojami uzlabo manevrēšanas spēju, braucot pilsētas satiksmē vai līkumos ar lielāku ātrumu.

Rafale piedāvā arī unikālu openR link multivides sistēmu, kas integrēta ar Google pakalpojumiem un vairāk nekā 50 pieejamām lietojumprogrammām.

Gada beigās Renault piedāvās augstas veiktspējas versiju Rafale E-Tech 4x4 ar 300 ZS, nodrošinot vēl lielāku braukšanas prieku. Šī versija būs aprīkota ar papildu elektromotoru uz aizmugurējās ass un izmantos īpašus šasijas iestatījumus.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 19.februāris 2024 11:41
2 1 Atbildēt

X sērijas bembis trūcīgajiem?

Volx 19.februāris 2024 21:16
1 0 Atbildēt

Tik pēc skata, varbūt. Bet tehniski tā ir Nissan X trail versija

Patēriņš jau iespaidīgs - 4,7

X trailam tas ir ap 6

Ozy 20.februāris 2024 8:54
1 1 Atbildēt

Tas ir peugeot 408 rebrendings?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti