Pilna servisa nomas privātklienti biežāk sāk pieprasīt plug-in hibrīdus (+VIDEO) 1

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 4.oktobris 2024 13:53

Mobire pilna servisa noma ir piemērota biznesa klientiem, taču pēdējā laikā šo pakalpojumu arvien biežāk izvēlas arī privātpersonas. Pēdējā laikā aug interese par lādējamiem hibrīdiem.

Mobire Latvija korporatīvo projektu vadītājs Oto Everss atklāj TV Autoziņām, kāda tipa, zīmola un pat modeļa automašīnas iecienījuši klienti, kas pilna servisa nomu izvēlas sev, nevis uzņēmumam: “Klienti dod priekšroku SUV klases automašīnām Latvijas ceļu dēļ.” Mobire klienti pieturas pie vienas un tās pašas markas, pārsvarā VAG jeb Volkswagen grupas automašīnām. Pieprasītākie modeļi patlaban ir Volkswagen Tiguan un Škoda Kodiaq.

Viena no Kodiaq priekšrocībām ir modelis ar lādējamo hibrīdiekārtu. Tādus pēdējā laikā pieprasa arvien vairāk, jo ar vienu uzlādi var veikt 100 km un vairāk. Turpretim par elektromobiļiem Mobire klienti interesējas daudz retāk. Fiziskām personām Mobire Latvija var sagatavot no biznesa klientiem atšķirīgu piedāvājumu. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
Sergejs 4.oktobris 2024 15:24
0 0 Atbildēt

Piedāvājums interesants, vienā ziņā jo mazāk čakara. Tagad aprēķins:

Octavia 1.5TSI DSG ar limitu 10k gadā uz 60 mēnešiem izmaksā 459eur/mēnesī ar OCTA un KASKO (pārējie labumi ir jau premium paketē un tur arī rūpīgi piezīmes jālasa, tipa ka apkope ir ietvērta, bet palīgmateriāli nē). Tas pats auto maksā 32600 + apdrošināšanas uz pieci gadi ap 3400 un 5 gadu veca Octavia sludinājumos ir ap 15k, sanāk: (32600+3400-15000)/60=350 eur/mēnesī. Tos 2000 pirmo iemaksu nomai varam pielīdzināt līzinga % par 5 gadiem.

 Deķi var stiept turp vai šurp atkarībā no tā kā izdosies pārdot (un vai gribās ar to nodarboties), bet nu kaut kopumā arī mazāks uzcenojums nekā citiem kantoriem par šo pakalpojumu gadu iepriekš, bet sanāk ap 30% lielāki ikmēneša izdevumi, salīdzino ar pirkšanu.

 Iespējams kaut kur kļūdos aprēķinos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 46 600 eiro - Peugeot 408 tagad arī pilnībā elektrisks (+ FOTO)

Peugeot pabeidzis savu 408 saimes komplektēšanu 2022. gadā ieviestajam uzlādējamā hibrīda modelim 408 Plug-In Hybrid 225 pievienojot pilnībā elektrisko E-408. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID 7 PRO S ar vienu uzlādi veic gandrīz 800 km 15

Ekonomiskas vadīšanas meistara Fēliksa Egolfa vadībā Volkswagen izdevies pierādīt, ka elektriskais transportlīdzeklis ID 7 PRO S spēj krietni vairāk nekā uzrādīts rūpnīcas specifikācijas dokumentos. Lasīt vairāk

 

Jēkabpils novadā atjauno vēsturisko tiltu pār Pelītes upi un izbūvē gājēju ietvi (+ VIDEO) 4

Atklāts veloceļš no Jēkabpils līdz piepilsētas Salas ciematam. Tā nepieciešamību ikdienas gaitās vietējie iedzīvotāji saskatīja jau pirms krietna laika. Četru kilometru garais gājēju un velobraucēju ceļš izmaksājis pusotra miljona eiro valsts budžeta līdzekļu. Taču, tā kā finansējums kopumā ceļiem rūk, turpmāk šādu infrastruktūru cer būvēt ar Eiropas Savienības atbalstu. Lasīt vairāk

 

Scania Hanoverē izrāda jaunu tehniku un servisa pakalpojumus (+ VIDEO)

TV Autoziņas kopā ar Scania viesojas lielākajā transporta izstādē Eiropā IAA Hanoverē. Pēc mērogiem tā pārspēj kādreizējo vieglo auto izstādi Frankfurtē. Hanoveres izstādē bija pārstāvēti visi lielākie komercauto ražotāji, nemaz nerunājot par neskaitāmām detaļu, aprīkojuma un zaļo tehnoloģiju kompānijām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti