Kārtējā letālā avārija ar kvadriciklu - šoreiz Līvānu novadā 8

 
Nozare.lv | 29.jūnijs 2023 9:54

Vakar Latvijā reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 23 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, 29.jūnijā ap plkst.3 Līvānu novada Sutru pagastā kvadricikila vadītājs netika galā ar tā vadību un apgāzās, kā rezultātā viņš pakļuva zem transportlīdzekļa un gāja bojā. Valsts policija skaidro sīkākus negadījuma apstākļus.

Trešdien 16 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, divi - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, vēl seši - elektroskrejriteņu vadītāji, bet trīs - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus vadītājus: četrus - Rīgas reģionā, divus - Vidzemē, bet vienu - Zemgalē. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 182 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 32 autovadītāji, Vidzemē - 59, Latgalē - 35, Zemgalē - 29, bet Kurzemē - 27 autovadītāji. Divi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 382 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LOHS786ū 29.jūnijs 2023 15:56
3 0 Atbildēt

Nujajā, šis "mums" ir ierasta lieta- visi visu par visiem zin, taču no "pēdējā brauciena" neviens nevienu nespēj atturēt.

Zin kā, pie tā Garā galda/seZdienā visi satiekas, bābas raud, dūšīgie tēvaiņi kaunīgi raugās/grīdā, taču jau pēc neilgas pusstundas gandrīz visiem viss ir kārtībā.

Daudzi solās nepieļaut un/vai neatkārtot,taču jau tajā pašā solījuma vakarā viņiem sagadās sagadīšanās.Ar laiku draugu un paziņu paliek arvien mazāk un Personiskā Pieredze (PP) kļūst arvien lielāka.Jā.

0pis 29.jūnijs 2023 14:23
2 0 Atbildēt

Tas jau pilnīgi Midsomeras sižets - vietējais keramiķis atrasts miris netālu no kvadracikla, tiek pieņemts ka tas naktī braucis mīcīt mālus uz tuvējo karjĒru bet beigās izrādās, ka uz kvadracikla to pusdzērušu uzstutējusi laulene, kas pirms tam atklājuse ka cienītais savā darbnīcā mēdzis mīcīt ne vien mālus, bet arī malēnieti ar lielajām acēm un brangajām krūtēm. Sak, lai brauc ja labi braucās.

Eu, Pidar 29.jūnijs 2023 19:45
1 1 Atbildēt

Pagājušā pārbaudes reizē inspektors tā sačakarēja to pārceltuvi, ka nācās saukt "sertificētu" metinātāju, lai to salabotu, jo šmurgulis to pontonkonstrukciju redzēja pirmo reizi savā mūžā!!

Šogad uz OBLIGĀTO "speciālistu" pārbaudi vecais īpašnmieks gaidīja 1,5 mēneši un tā arī nesagaidīja!! Strādāt nedrīkst, kamēr nav papīrīši apzīmogoti, kad beidzot sadomās atbraukt (izvilkties ārpus Lielpicānijas) nav zināms un nesaka!!

Vecajam cēlājam apnika tie Latvānijas JOBANIE likumi un meta mieru!!

p.s. bijušās celtuves īpašnieks ir manas darba biedrenes onkulis!

BET te i-auto jebkādu infu, kas ir pretrunā ar PAREIZĀS partijas līniju dzēš ārā!!

pp.s. par tā Kamaza apdiršanu - manam garāžu kaimiņam tam Kamazam vienmēr bija izieta TA - konkrēti šogad stāvēja melnā bļamba = salabos tos pāris aizrādījumus un brauks vēl ilgi!@!!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti