Kārtējā letālā avārija ar kvadriciklu - šoreiz Līvānu novadā 8

 
Nozare.lv | 29.jūnijs 2023 9:54

Vakar Latvijā reģistrēti 124 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 23 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, 29.jūnijā ap plkst.3 Līvānu novada Sutru pagastā kvadricikila vadītājs netika galā ar tā vadību un apgāzās, kā rezultātā viņš pakļuva zem transportlīdzekļa un gāja bojā. Valsts policija skaidro sīkākus negadījuma apstākļus.

Trešdien 16 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Zemgalē, divi - Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, vēl seši - elektroskrejriteņu vadītāji, bet trīs - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi septiņus vadītājus: četrus - Rīgas reģionā, divus - Vidzemē, bet vienu - Zemgalē. Pieci aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 182 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 32 autovadītāji, Vidzemē - 59, Latgalē - 35, Zemgalē - 29, bet Kurzemē - 27 autovadītāji. Divi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 382 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
LOHS786ū 29.jūnijs 2023 13:25
1 0 Atbildēt

Nu plkst. 3jos zin kā,cilvēki (parasti) brauc uz darbu, tapc bij Jāsteidzās un taa.

Un kāpēc (jo projām) ir atļauta kvadriO ciklu tirdzniecība un/vai eksplOhtācija.

Losene 29.jūnijs 2023 14:07
0 0 Atbildēt

Viņš bija galīgajā pāli...

Zinu 💯% nav pirmā reize,bet tagad gan pēdējā bija

LOHS786ū 29.jūnijs 2023 15:56
3 0 Atbildēt

Nujajā, šis "mums" ir ierasta lieta- visi visu par visiem zin, taču no "pēdējā brauciena" neviens nevienu nespēj atturēt.

Zin kā, pie tā Garā galda/seZdienā visi satiekas, bābas raud, dūšīgie tēvaiņi kaunīgi raugās/grīdā, taču jau pēc neilgas pusstundas gandrīz visiem viss ir kārtībā.

Daudzi solās nepieļaut un/vai neatkārtot,taču jau tajā pašā solījuma vakarā viņiem sagadās sagadīšanās.Ar laiku draugu un paziņu paliek arvien mazāk un Personiskā Pieredze (PP) kļūst arvien lielāka.Jā.

Eu, Pļurkt 29.jūnijs 2023 14:21
1 1 Atbildēt

Kas par lietu, kāpēc savā pusē kārtību neieved? - tad pārceltuvi slēdz, tad kvadricikli avarē - šmakauvka pie vainas vai?

Eu, Pidar 29.jūnijs 2023 19:45
1 1 Atbildēt

Pagājušā pārbaudes reizē inspektors tā sačakarēja to pārceltuvi, ka nācās saukt "sertificētu" metinātāju, lai to salabotu, jo šmurgulis to pontonkonstrukciju redzēja pirmo reizi savā mūžā!!

Šogad uz OBLIGĀTO "speciālistu" pārbaudi vecais īpašnmieks gaidīja 1,5 mēneši un tā arī nesagaidīja!! Strādāt nedrīkst, kamēr nav papīrīši apzīmogoti, kad beidzot sadomās atbraukt (izvilkties ārpus Lielpicānijas) nav zināms un nesaka!!

Vecajam cēlājam apnika tie Latvānijas JOBANIE likumi un meta mieru!!

p.s. bijušās celtuves īpašnieks ir manas darba biedrenes onkulis!

BET te i-auto jebkādu infu, kas ir pretrunā ar PAREIZĀS partijas līniju dzēš ārā!!

pp.s. par tā Kamaza apdiršanu - manam garāžu kaimiņam tam Kamazam vienmēr bija izieta TA - konkrēti šogad stāvēja melnā bļamba = salabos tos pāris aizrādījumus un brauks vēl ilgi!@!!!!

0pis 29.jūnijs 2023 14:23
2 0 Atbildēt

Tas jau pilnīgi Midsomeras sižets - vietējais keramiķis atrasts miris netālu no kvadracikla, tiek pieņemts ka tas naktī braucis mīcīt mālus uz tuvējo karjĒru bet beigās izrādās, ka uz kvadracikla to pusdzērušu uzstutējusi laulene, kas pirms tam atklājuse ka cienītais savā darbnīcā mēdzis mīcīt ne vien mālus, bet arī malēnieti ar lielajām acēm un brangajām krūtēm. Sak, lai brauc ja labi braucās.

Dadzis 29.jūnijs 2023 19:50
0 0 Atbildēt

Patiesībā jau raksts neatbilst patiesībai...neviens nepakluva zem auto....tupa nepaņēma likumu un iebrauca kokā...

imzz 30.jūnijs 2023 14:42
0 0 Atbildēt

Nav jau rakstīts, ka pakļuva zem auto, bet gan transportlīdzekļa, resp, visticamāk, zem sava paša kvadricikla.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 3

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti