Saldus novadā gājis bojā kvadricikla vadītājs 9

 
Nozare.lv | 23.septembris 2023 13:29

Piektdien Saldus novadā gājis bojā kvadricikla vadītājs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Negadījums noticis ap plkst.16.13 Saldus novada Jaunlutriņu pagasta "Ratniekos". Persona, vadot kvadriciklu, kritusi un guvusi traumas, no kurām notikuma vietā gājusi bojā. Precīzi notikušā apstākļi tiks skaidroti kriminālprocesā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 148 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 27 personas un viena gājusi bojā, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.
 

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 23.septembris 2023 13:41
3 0 Atbildēt

Neviens, pat, nesatraucas 148  negadījumi dienā! Ar kuru vietu visi atbildīgie domā? Kaut kas nav kārtībā! Bet neviens nevēlas analizēt situāciju!

Aviācijā, tas strikti atrunāts, bet kā ar auto negadījumiem. Viltus ceļš pats labākais!

CP 23.septembris 2023 16:31
2 0 Atbildēt

Ar kvadrām daudzi sitās, galvenokārt dēļ vadāmības utt., kvadra vienkārši ir nestabilāka par motociklu, bet vadīt drīkst ar parastu B kategoriju.

Par moci jau nevajag skatīk kubatūru, jo kāda no tā jēga? Jāskatās ir uz jaudu.

650 23.septembris 2023 16:59
2 0 Atbildēt

Vajadzētu viņiem atļaut braukt pa trotuāriem un/vai apsstādījumiem.Tur būtu mīkstāk Krist.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO)

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 2

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 5

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti