Porsche Macan būs lētāks par savu donoru Audi Q5 (+ foto) 1

 

Porsche Macan testos. Foto: Publicitātes foto.

jauniauto.lv | 3.jūnijs 2013 15:00

Pieejamā informācija liecina, ka Porsche Macan krosovera sākumcena būs aptuveni 54 000 dolāru – par 6000 dolāru mazāk nekā tiek prasīts par Macan tehnisko donoru – Audi krosoveru Q5, ar kuru tas dala platformu.

Atšķirībā no Audi Q5 Porsche Macan konstrukcijā būs vairāk alumīnija detaļu, tādēļ Štutgartes krosovera masa būs par 130 kg mazāka nekā ingolštatiešu ražojumam. Macan būs savādāki dzinēji un piekares regulējums, oriģināls salona iekārtojums.

Jau agrāk tika ziņots, ka pilnpiedziņas Macan būs par 210 mm īsāks, 50 mm šaurāks un 40 mm zemāks par savu vecāko brāli Porsche Cayenne. Precīzas informācijas par Macan dzinējiem vēl nav, taču sagaidāms, ka agregātu izvēlē sākumā būs sešu cilindru benzīna un dīzeļa agregātiem, kam vēlāk pievienosies četru cilindru versijas.

Tālākā nākotnē Macan versiju sarakstā iekļausies arī hibrīda modifikācija un jaudīgais variants. Porsche Macan ražošana Leipcigas rūpnīcā sāksies 2014.gada pavasarī.

 
Visi komentāri
 
x 4.jūnijs 2013 16:08
0 0 Atbildēt

sanāks viens no lētākajiem porsche, ja ne pats lētākais.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti