Chevrolet Trax saņem piecas zvaigznes

 
TC Motors | 7.jūnijs 2013 9:00

Chevrolet jaunais un mazais apvidus automobilis Trax ir saņēmis Eiropas neatkarīgās automobiļu drošības pārbaudes organizācijas (Euro NCAP), kas šodien publicējusi savu jaunākos rezultātus, augstāko - piecu zvaigžņu vērtējumu.

Trax ir septītais Chevrolet modelis, kas saņēmis Euro NCAP augstāko vērtējumu. To iepriekš jau ir saņēmuši tādi Chevrolet modeļi kā Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu un Captiva.

Pat ņemot vērā to, ka Trax tika vērtēts pēc jaunajiem, daudz stingrākajiem Euro NCAP 2013 noteikumiem, izrādījās, ka tas ir viens no drošākajiem automobiļiem savā segmentā.

"Drosmīgais un raupjais Trax dizains jau pēc pirmā acu skatienā pārliecina par augstu drošības līmeni. Drošība, cita starpā, ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc cilvēki izvēlas apvidus automobiļus. Mēs esam patiesi lepni par augstajiem Euro NCAP testa rezultātiem, kas apliecina to, ko Trax pircēji sagaida no mūsu jaunā, mazā apvidus automobiļa," saka Chev-rolet and Cadillac Europe prezidente un rīkotājdirektore Sūzana Dokhertija.

Euro NCAP rezultāti liecina, ka pieaugušo pasažieru aizsardzības kategorijā Trax ir sasniedzis lielisku, 94 procentu rezultātu. Trax maksimālo punktu skaitu sasniedza arī sānu barjeras testā, nodrošinot pasažieriem labu aizsardzību visās ķermeņa zonās. Labi rezultāti tika sasniegti arī frontālās sadursmes testā, kā arī Trax, pateicoties regulējamiem sēdekļiem un galvas balstiem, sniedz labu aizsardzību pret kakla skriemeļu traumām aizmugures trieciena gadījumā.

Bērnu aizsardzības kategorijā Trax saņēma labu vērtējumu sānu trieciena testā un bērnu aizsardzības aprīkojuma uzstādīšanas jomā.

Euro NCAP savā ziņojumā atklāj, ka Trax bamperis nodrošina labu aizsardzību gājējiem visās zonās, līdz ar to gājēju aizsardzības jomā Trax saņēma maksimālo punktu skaitu.

Drošības sistēmu kategorijā Trax ar standarta aprīkojumu - tādu kā elektroniskā stabilitātes kontrole un ātruma ierobežotājs - atbilst Euro NCAP prasībām.

Chevrolet drošas braukšanas jomā ir spēris vienu soli uz priekšu, ieviešot Siri Eyes Free. Ar Trax automobiļos pieejamo Chevrolet MyLink savienoto radio tehnoloģiju, klienti ar savietojamiem iPhone* var ar Siri veikt vairākus uzdevumus, tajā pašā laikā nenovēršot skatienu no ceļa un turot rokas uz stūres.

Chevrolet Trax Eiropas dīleru salonos sāka ierasties maijā. Tas pircējiem sniedz daudz apvidus automobiļu priekšrocības, tajā pašā laikā to kombinējot ar mazāka auto braukšanas dinamiku un degvielas ekonomiju.

Trax sniedz maksimālu daudzpusību, sākot no fleksibla un moderna pasažieru salona, visu riteņu piedziņas, kas pieejama pēc pieprasījuma, līdz pat Chevrolet MyLink paplašinātajai radio savienojamībai.

Euro NCAP testā tika izmantots Chevrolet Trax ar LT aprīkojuma līmeni, priekšējo riteņu pie-dziņu un 1,7 litru, 130 zirgspēku turbodīzeli. Ar pilniem testa rezultātiem iespējams iepazīties http://www.euroncap.com/results/chevrolet/trax/516.aspx .

• Siri ir pieejams tikai Beta versijā iPhone 4S, iPhone 5, iPad (3. un 4. paaudzes), iPad mini un iPod Touch (5. paaudzes), tam nepieciešama interneta pieeja. Siri var nebūt pieejams visās valodās vai visās vietās, pieejamās iespējas var atšķirties atkarībā no izmantošanas vietas. Jums var tikt piestādīts rēķins par patērēto datu pārraides apjomu mobilajā tīklā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti