Pagarina Leaf akumulatoru garantiju (+ foto)

 

Nissan Leaf ir Latvijas Eko auto 2013. Foto: iAuto.

Nissan | 12.jūnijs 2013 10:04

Nissan garantē, ka Nissan LEAF litija-jonu akumulators saglabās jaudu vismaz 9 no 12 iedaļu līmenī 5 gadus vai 100 000 km - atkarībā no tā, kas iestājas ātrāk.

Nissan ir paziņojis par ļoti neparastu lēmumu - ar atpakaļejošu datumu pagarināt garantijas laiku tiem vairāk nekā 10 000 Nissan LEAF Eiropā, kurus to īpašnieki iegādājušies kopš tā laišanas klajā 2011. gadā. Jaunā, pagarinātā garantija piedāvā automobiļu īpašniekiem nodrošinājumu pret akumulatora jaudas zudumu zem 9 iedaļām esošā garantijas termiņa laikā.

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Saskaņā ar jauno, pagarināto garantiju Nissan garantē, ka Nissan LEAF litija-jonu akumulators saglabās jaudu vismaz 9 no 12 iedaļu līmenī, saskaņā ar akumulatora jaudas līmeņa mēraparāta rādījumu, 5 gadus vai 100 000 km - atkarībā no tā, kas iestājas ātrāk. Šis esošās garantijas papildinājums attiecas uz tiem vairāk nekā 10 000 Nissan LEAF automobiļiem, kas pārdoti Eiropā, kur 93% lietotāju atzinuši, ka ir „ļoti" vai „pilnībā" apmierināti ar šo vēsturiski pirmo 100% elektrisko ģimenes automobili.

Vecākais viceprezidents pārdošanas un mārketinga jautājumos Pols Vilkokss teica, ka Nissan ar prieku piedāvā pagarināto garantiju esošajiem klientiem, lai apliecinātu tiem Nissan pārliecību par mūsu tehnoloģijām. Viņš paskaidroja: „Mēs atrodamies unikālā pozīcijā ar vairāk nekā 10 000 klientiem Eiropā un 62 000 pasaulē, kas katru dienu brauc ar 100% elektriskiem automobiļiem, un esam saņēmuši atsauksmes par viņu pieredzi vairāk nekā divu gadu laikā. Iegūto datu analīze liecina, ka mūsu akumulatorutehnoloģija, kas ir Nissan izstrādāta un ražota sadarbībā ar partneri NEC, ir izturīga un uzticama ikdienas lietošanā reālās dzīves apstākļos šeit, Eiropā."

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Viņš turpināja: „Mēs veicam šādu labvēlīgu pasākumu, piedāvājot mūsu pirmajiem Nissan LEAF pircējiem tādu pašu garantijas nodrošinātu sirdsmieru kā tiem, kuri iegādāsies jauno, Eiropā ražoto Nissan LEAF. Mēs zinām, kā darbojas akumulators Eiropas lietotāju automobiļos, un esam ļoti apmierināti ar tā veiktspēju. Nissan LEAF ir revolucionārs produkts, un mēs pieņēmām šo lēmumu, lai demonstrētu pārliecību par mūsu tehnoloģijām."

Viens no klientiem, kas būs ieguvējs no šīs garantijas, ir Joakims Svelis, kurš pēc regulāras braukšanas ar Nissan LEAF darba darīšanās pa Norvēģiju komentēja: „Šī jaunā garantija ir iepriecinošs jaunums esošajiem klientiem, kurus parasti neskar šādi uzlabojumi. Lai gan šāds garantijas uzlabojums ir nomierinošs, es braucu ar savu Nissan LEAF katru dienudarba darīšanās un vēl neesmu pamanījis nekādu nobraucamā attāluma izmaiņu pēc 18 mēnešu lietošanas un gandrīz 40 000 km nobraukuma. Es braucu visdažādākajos apstākļos, dažkārt pat 200 km dienā un temperatūrās līdz pat mīnus 32 grādiem. Es pazīstu cilvēkus, kas nobraukuši ar Nissan LEAF daudz lielākus attālumus, un viņu iespaidi ir tādi paši kā man - klusa, komfortabla, bezizmešu braukšana katru dienu."

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Jaunajam, Eiropā ražotajam Nissan LEAF ir lielāks nobraucamais attālums, uzlabotas specifikācijas, trīs aprīkojuma līmeņi, vairāk tehnoloģiju un zemāka sākuma cena. Tas parādīsies pārdošanā 2013. gada jūnijā visā Eiropā, un arī tam būs pagarinātā akumulatora jaudas garantija.

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

Nissan Leaf. Foto: iAuto.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti