BMW minivens 2014.gadā (+ foto) 2

 

Foto: Autobild.de

iAuto | 5.jūlijs 2013 13:10

Pirmais minivens BMW vēsturē būs klāt 2014.gadā. Vispirms dīleru salonos nonāks piecvietīgais Active Tourer, bet gadu ieradīsies septiņvietīgā modifikācija Family Tourer.

Abi MPV izmantos priekšējo riteņu piedziņu, bet pilnpiedziņas sistēmu varēs pasūtīt par papildu maksu. Motoru piedāvājumā būs divi benzīna agregāti ar 102 un 150 ZS jaudu, kā arī trīs dīzeļi ar 95, 116 un 150 ZS jaudu.

Piecvietīgā minivena aizmugures pasažieri salonā iekļūs pa bīdāmām sānu durvīm, bet septiņvietīgajam MPV būs parastās konstrukcijas durvis.

Attēlos redzams, ka minivenu salonam ir daudz kopīga ar 2012.gada Parīzes autoizstādē nodemonstrēto Active Tourer Concept, tādēļ pircējam nebūtu jāšaubās par apdares kvalitāti, komfortu un daudzfunkcionalitāti.

Parīzes koncepts bija 4,53 m garš un 1,56 m augsts. Par dzinējspēku tam kalpoja hibrīdiekārta ar trīscilindru benzīna motoru un elektromotoru (kopējā jauda 190 ZS), kas uz 100 km var iztikt ar 2,5 litriem degvielas.

Active Tourer Concept veidots kā Plug-in hibrīds, kas nozīmē, ka litija jonu akumulatorus var uzlādēt pie 220V elektrotīkla. Elektriskā režīmā automašīna var nobraukt 30 km un attīstīt līdz pat 120 km/h. Izmantojot abas „sirdis,” Active Tourer 100 km/h sasniedz mazāk nekā 8 sekundēs un var paātrināties līdz 200 km/h.

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 5.jūlijs 2013 14:03
1 0 Atbildēt

Viennozīmīgi - glīts un labs un interesants auto. Biezo ļautiņi pakāpeniski varēs savus x5 un x6 nomainīt pret šo braucamo. Pašam gan tuvākajā piecgadē līdz tādam netikt.

BET, visiem iauto lasītājiem; priecīgu vasaru un atvaļinājumus - pats arī nākamnedēļ dodos atpūtā. Visas iespējas netraucēti pasapņot par auto un citām lietām.

rudens68 5.jūlijs 2013 15:40
0 0 Atbildēt

Audi jau ar solīja minivenu , mērķauditorija būšot jaunie aktīvie sportiskie .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti