Toyota pārsteigums - Gudvudai (+ foto) 1

 

Foto: Toyota

iAuto | 9.jūlijs 2013 9:13

Japānas autobūves kompānija Toyota gatavo pārsteigumu, kas tiks atklāts Gūdvudas ātruma festivāla pasākuma laikā šīs nedēļas beigās.

Pagaidām nav zināms, kas slēpjas zem pārsega, taču „drēbes pārzinēji” ir pārliecināti, ka Lielbritānijā notiekošā pasākuma laikā japāņi nodemonstrēs sportiskās kupejas GT86 jaudīgo modifikāciju, kas gatavota ražotāja sporta nodaļā TRD (Toyota Racing Development) un ar nosaukumu Toyota 86 TRD Griffon debitēja Tokijas motoršovā 2013.gada sākumā.

Foto: Toyota 86 TRD Griffon

Griffon koncepts komplektēts ar 2 litru 200 ZS jaudīgu benzīna motoru, modernizētu piekari un 18 collu Rays riteņu diskiem, kas ieauti Yokohama Advan riepās. Drošāku noturību līkumos un ātrāku startu garantē palielinātas berzes diferenciālis aizmugurējā asī, bet savlaicīgu apstāšanos – augstākas veiktspējas bremžu komponenti.

Foto: Toyota 86 TRD Griffon

Arī bez tā Griffon būs krietni ātrāks un veicīgāks par standarta modeli, jo automašīnas masa, salīdzinot ar standarta produkciju, ir par 227 kg mazāka (1034 kg).

Foto: Toyota 86 TRD Griffon

Pie atšķirības pazīmēm jāmin oriģināls aerodinamiskā aprīkojuma un virsbūves paneļu komplekts ar oglekļa šķiedras buferiem, spārniem, durvīm un bagāžnieka vāku.

 
Visi komentāri
 
Nippon 9.jūlijs 2013 12:29
0 0 Atbildēt

vairs nav pārsteigums, tagad zināms, ka tas patiešām ir Griffon

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti