Audi zinātniskas fantastikas filmai 1

 
Audi Latvia | 9.augusts 2013 12:09

Audi dizaineru komanda kinostudijas Summit Entertainment filmai, kas balstīta uz godalgoto, vislabāk pārdoto romānu „Ender's Game” (Endera spēle), ir izstrādājusi virtuālu automobili – futūristisku, progresīvu un modernu.

Automobiļa Audi fleet shuttle quattro iedomu dizains ļauj tam viegli iekļauties zinātniskās fantastikas filmas pasaulē un apvieno futūristisku dizainu ar revolucionārām tehnoloģijām.

Izdomātais Audi fleet shuttle quattro, ko varēs redzēt filmā „Ender’s game”, ir pirmā reize, kad autobūves uzņēmums mākslas filmā prezentē pilnībā virtuālu Audi automobili. Paliekot uzticīgs uzņēmuma filozofijai „Vorsprung durch Technik”, četru gredzenu zīmols sadarbojās ar filmas režisoru Gevinu Hudu (Gavin Hood) un producentu komandu un izmantoja jaunākās tehnoloģijas, lai digitāli un nevainojami iekļautu automobili Audi fleet shuttle quattro filmas futūristiskajā vidē. Uzņēmuma pārstāvji norādīja, ka šī modeļa dizainā ir atspoguļota tehnoloģiski modernā filmas „Ender’s game” pasaule. „Audi automobilis filmā reprezentē progresu, tas parādās svarīgākajās ainās, kam ir paliekoša ietekme uz galvenā varoņa dzīvi,” skaidroja Florians Ciclspergers (Florian Zitzlsperger), atbildīgais par AUDI AG sadarbību ar citiem uzņēmumiem. „Rezultātā Audi kļūst par šīs izdomātās pasaules daļu.”

Audi fleet shuttle quattro Foto: Publicitātes foto

„Automobiļa Audi fleet shuttle quattro projektēšana bija kā pēc pasūtījuma šūta uzvalka personalizēšana. Mēs pielāgojām to filmas „Ender’s game” pasaules prasībām, vienlaicīgi mums bija jārūpējas par zīmola vērtību saglabāšanu,” teica Frenks Rimili (Frank Rimili), filmas projekta vecākais dizaineris. „Galu galā mēs spējām filmas izdomātajā pasaulē nevainojami atspoguļot mūsu dizaina filozofiju.” Linda Makdonoga (Linda McDonough), filmas „Ender’s game” producente, piebilda: „Audi zīmols jau šobrīd ir ļoti progresīvi domājošs, kas padarīja tā iekļaušanu filmā organisku”.

Mākslas filma „Ender’s game” ir balstīta uz godalgoto, vislabāk pārdoto romānu ar tādu pašu nosaukumu. Tā ir iespaidīgs piedzīvojumu stāsts, kas pielāgots lielajiem ekrāniem, tās režisors ir Gevins Huds. Filmā spēlē Eisa Baterfilds, Heilija Steinfelda (Hailee Steinfeld), Bens Kingslijs (Ben Kingsley) un Viola Deivisa (Viola Davis), kā arī Abigaila Breslina (Abigail Breslin) un Harisons Fords (Harrison Ford). Netālā nākotnē zemei uzbrūk naidīgu citplanētiešu rase. Gatavojoties nākamajam uzbrukumam, cilvēki sāk apmācīt labākos skolēnus, lai atrastu to nākotnes līderi. Enders Vigins (Ender Wiggin), kautrīgs, bet stratēģiski izcils jaunietis, tiek izņemts no skolas, lai pievienotos elitei. Ierodoties Cīņas skolā, Enders ātri un viegli apgūst mācības, izceļoties savu kolēģu vidū un iegūstot viņu cieņu. Drīz tiek atzīts, ka viņš ir karaspēka nākamā lielā cerība, un viņam tiek uzdots vadīt karavīrus iespaidīgā cīņā, kas noteiks zemes nākotni un izglābs cilvēku rasi. Kinostudija Summit Entertainment, kas finansēja filmu kopīgi ar uzņēmumu Odd Lot Entertainment, laidīs filmu klajā ASV.

 
Visi komentāri
 
krix 9.augusts 2013 16:08
0 0 Atbildēt

ietaupīja naudiņu?

vai arī konceptu, kā I Robot( en.wikipedia.org/wiki/Audi_RSQ ), vairs nevar atļauties?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti