"AvtoVAZ" uzsāk "Lada Granta Liftback" ražošanu (+ foto) 4

 
iAuto.lv | 15.maijs 2014 8:10

14.maijā "Ižauto" rūpnīcā uzsākta jauna "AvtoVAZ" modeļa ražošana. Tā ir sedana "Lada Granta" piecdurvju modifikācija, kurai līdz ar modeļa startu dots nosaukums "Granta Liftback."

Foto: Publicitātes foto

"Granta Liftback," kas līdz vakardienai bija pazīstams kā "Lada Granta" hečbeks, maksās vismaz 314 000 rubļu (6780 EUR). Par šo summu klients saņem liftbeka bāzes versiju „Standart” ar 1,6 litru 87 ZS astoņu vārstu motoru, kas strādā pārī ar manuālo pārnesumkārbu. Komplektā arī gaisa spilvens vadītājam, centrālā atslēga un 14 collu riteņu diski.

Foto: Publicitātes foto

Aprīkojuma versija „Norma” šim sarakstam pievieno ABS, stūres pastiprinātāju, elektriskos stilu pacēlājus priekšā un audio sagatavi radio pieslēgšanai. „Norma” versijas cena - 346 100 rubļu (7474 EUR).

Foto: Publicitātes foto

Vislabāk aprīkotā komplektācija „Lukss” tiek piedāvāta ar 1,6 litru 106 ZS 16V motoru, ko var kombinēt gan ar manuālo, gan automātisko transmisiju. Cena – attiecīgi 419 500 un 477 500 rubļu (EUR 9060 un 10 312).

Šīs versijas aprīkojumā būs drošības spilveni vadītājam un priekšējam pasažierim, klimatkontrole, multimediju sistēma, priekšējo sēdekļu apsilde, elektriskie stiklu pacēlāji visiem logiem, elektriski regulējami un apsildāmi spoguļi, miglas lukturi un 15 collu vieglmetāla diski. Variantam ar automātisko kārbu pievienota arī stabilizācijas sistēma, lietus un gaismu sensori, parkošanās palīgsistēma.

2014.gadā Ižauto plāno izgatavot 47 000 "Lada Granta Liftback" eksemplāru.

Foto: Publicitātes foto

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kelmanitz 15.maijs 2014 15:36
3 0 Atbildēt

Nuuu, tas gan ir progress, tik modernu auto sen nebiju redzejis!

LMT 15.maijs 2014 9:55
2 1 Atbildēt

Va vellos - liftbacknabagvāģis!

IkdienasViesis 15.maijs 2014 16:07
1 0 Atbildēt

Domāju,ka priekš krievzemes autobūves - labākais, kas līdz šim ir redzēts. Vienīgi, māc šaubas par Iževskas rūpnīcas montāžas kvalitāti. Lasīts, ka labākā kvalitāte krievzemē esot TAGAZ rūpnicā, ko būvējuši korejieši.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti