Jauns un inovatīvs ģimenes automobilis - Nissan "Pulsar" 2

 

Foto: Publicitātes foto

Nissan Latvia | 16.maijs 2014 7:55

Nissan atgriežas "C" automobiļu segmentā ar pilnīgi jaunu automobiļa modeli - Nissan "Pulsar". Tā atklāšana notiks 2014. gada 20. maijā. Tas ir pilnīgi jauns, ietilpīgs piecu durvju hečbeks, kas radīts, balstoties uz automobiļu pircēju prasībām Eiropā, un tiks ražots Nissan rūpnīcā Barselonā, Spānijā.

Nissan "Pulsar" atjaunos Nissan spēcīgo saikni ar automobiļu "C" segmentu, kas ir otrs lielākais segments Eiropas automobiļu tirgū. Radīts, ievērojot tādus pašus -visaugstākos kvalitātes standartus un inovatīvas, mūsdienīgas tehnoloģijas, kas raksturīgas visiem jaunajiem Nissan automobiļu modeļiem, Pulsar tirgū būs pieejams no šī gada rudens.

"Pulsar" nosaukumam ir bagāta vēsture, Nissan to pirmo reizi izmantoja 1978. gadā. Pēdējos aptuveni četrdesmit gadus tas plaši tika izmantots Nissan automobiļu modeļiem Āzijas un Austrālijas tirgos. Automobiļa modelis ar "Pulsar" nosaukumu parādījās arī Eiropas tirgū, 1990. gadu sākumā tas bija NissanN14 automobiļa modeļa nosaukums.

Jaunā Nissan "Pulsar" attēli būs pieejami pēc oficiālās atklāšanas.

 
Visi komentāri
 
LMT 16.maijs 2014 13:40
0 0 Atbildēt

Gan jau, ka nabagģimenēm patiks...

GB12 19.maijs 2014 9:23
0 0 Atbildēt

Pieļauju, ka LMT ir baigi bagāts cilvēks, ka pat japāņu kompaktklases mašīnu par nabagvāģi sauc. LMT, ar ko tu ikdienā brauc?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti