"Audi" atjauninājis "A7 Sportback/S7" (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 23.maijs 2014 11:59

Audi modernizējis sportisko hečbeku A7 Sportback un tā jaudīgo modifikāciju S7. Pie pircējiem tas tagad dosies modernākā izskatā, ekonomiskākiem motoriem un uzlabotu aprīkojumu.

Foto: Publicitātes foto

Dizaineri izveidojuši jaunu priekšējo un aizmugurējo buferi, radiatora resti un galvenos lukturus, kas tagad gan priekšpusē, gan aizmugurē izmanto diodes, jaunu izplūdes sistēmas izvadu. Salonam piešķirti jauni krāsu un materiālu varianti.

Foto: Publicitātes foto

"A7 Sportback" motoru klāstā ir divi benzīna un trīs dīzeļa dzinēji, kas attīsta 218-333 zirgspēku jaudu. Visekonomiskākais no šiem agregātiem patērēs vien 4,7 litrus degvielas uz 100 km, savukārt jaudīgākais variants ir "S7," kas aprīkots ar četru litru litru biturbo benzīna motoru un attīsta 450 ZS jaudu (agrāk 420 ZS). Ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu komplektē tikai 320 ZS jaudīgo trīslitru dīzeli, savukārt pārējie motori strādā pārī ar septiņu pakāpju "S-tronic" robotizēto divsajūgu pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

Klientiem piedāvās gan versijas ar priekšējo riteņu piedziņu, gan pilnpiedziņas variantus, kurus dinamiskāka braukšanas stila piekritēji varēs papildināt ar bloķējošo sporta diferenciāli aizmugures asij.

Foto: Publicitātes foto

No plašā papildaprīkojuma saraksta pircējs var izvēlēties elektriski regulējamus un ventilējamus priekšējos sēdekļus ar masāžas funkciju, head-up projekcijas sistēmu, bagāžnieka vāka elektropievadu, sportisko vai pneimatisko piekari, "Bang&Olufsen" audio sistēmu, nakts redzamības sistēmu, sistēmu, kas palīdz izvairīties no sadursmes ar priekšā braucošo transportlīdzekli utt.

Foto: Publicitātes foto

Pie Vācijas dīleriem "A7 Sportback"  maksās, sākot no 51 300 eiro, jaudīgais "S7" – vismaz 82 300 eiro.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti