"BMW" pastāsta par jauno 7.sēriju 1

 

Vision Future Luxury Pekinas 2014.gada izstādē Foto: Publicitātes foto

iAuto | 2.jūnijs 2014 1:01

Britu medijiem izdevies iegūt informāciju par jauno 7.sērijas modeli, ko tirdzniecībā gaida 2015.gadā.

Izdevuma "Car" interneta vietne informē, ka izskanējušās baumas par "BMW" 9.sēriju nav apstiprinājušās un aprīlī Pekinas motoršovā nodemonstrētais prototips Vision Future Luxury izrādījies 7.sērijas priekšvēstnesis.

Jaunais septītās sērijas modelis līdzināsies "Vision Future Luxury" un mantos no tā agresīvo priekšpusi, radot vēl sportiskāka un uzbrūkošāka dizaina iespaidu. Daudzas sedana virsbūves detaļas iegūs hroma apdari, bet salons „par vairākiem gaismas gadiem apsteigšot pašreizējās paaudzes 5. un 6.sērijas salonus.”

Nākamās paaudzes modelis iegūs virsbūves indeksus G11 un G12, kur pirmais apzīmēs modeli ar īso jeb standarta riteņu bāzi, bet otrs – modeli ar dārgāko un komfortablāko pagarināto bāzi. Kopumā jaunās 7.sērijas garums pieaugs par 35 mm, bet masa samazināsies par 100 kg. Motoru klāstā  būs sešu, astoņu un divpadsmit cilindru benzīna motori, sešu cilindru dīzelis, kā arī pilnīgi jauns četru cilindru turbo motors ar divu litru darba tilpumu un aptuveni 275 ZS jaudu.

"BMW" 7.sērijas jaunā modeļa pirmizrāde paredzēta Frankfurtes 2015.gada autoizstādē, bet pārdošana tiks uzsākta līdz tā paša gada beigām.

BMW 7.sērijas 2014.gada modelis Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
LMT 2.jūnijs 2014 11:23
0 0 Atbildēt

Gaidīsim, mok pēc 3mēnešiem kāda skice noplūdīs...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti