Briti uzzina detaļas par "BMW" 1.sērijas jauno paaudzi

 

BMW 1.sērijas jaunā modeļa iespējamais izskats (Autobild.de) Foto: Autobild.de

iAutolv | 11.jūnijs 2014 8:32

Britu izdevums "AutoExpress" publicējis informāciju par "BMW" 1.sērijas jaunās paaudzes modeli, kas gaidāms 2018.gadā. 1.sērija pieaugs izmēros, iegūs sportiskāku izskatu un priekšējo riteņu piedziņu.

Pēc šī izdevuma rīcībā esošās informācijas jaunais 1.sērijas hečbeks taps uz tās pašas universālās platformas UKL, kas tiek izmantota jaunajam "Mini Cooper." "BMW" ražojums būs plašāks par britu hečbeku un arī par pašreizējo modeli, kura riteņu bāze sasniedz 2690 mm. Palielināsies bagāžnieka ietilpība (pašlaik 360 litri) un aizmugures pasažieru komforts.

Pateicoties tehniskajam risinājumam ar priekšējo riteņu piedziņu aizmugures pievada vietā, tiks panākts svara samazinājums. Uz kardāna rēķina vien konstruktori ietaupīs 30 kg, turklāt pieaugs izmantoto alumīnija detaļu skaits. "AutoExpress" ziņo, ka pēc gaitas īpašībām jaunā 1.sērija būs krietni komfortablāka nekā tās platformas brālis "Mini Cooper." Pilnpiedziņa jaunajam modelim joprojām būs pieejama par papildu maksu. Ar "Mini" 1.sērijai būs kopīga arī daļa motoru. 1.sērijas motoru klāstā būs turbo agregāti: 1,5 litru trīscilindru benzīna, 2 litru četru cilindru benzīna, kā arī divu litru četru cilindru dīzeļa motori. Par jaudīgāko 1.sērijas saimes modeli kļūs sportiskā pilnpiedziņas "M" modifikācija, kuru komplektēs ar aptuveni 360 ZS jaudīgu divlitru motoru.

Vispirms tirgū nonāks 1.sērijas trīs un piecu durvju modifikācijas, vēlāk modeļu saimi papildinās sedans, kupeja un kabriolets.

Pašreizējās paaudzes "BMW" 1.Series hečbeks Vācijā maksā, sākot no 21 900 eiro par trīsdurvju versiju ar 102 ZS benzīna motoru un sešu pakāpju manuālo kārbu.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 28

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti