"Volvo XC90 Excellence"-greznākais Zviedrijas auto modelis (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 15.aprīlis 2015 12:01

Zviedrijas autoražotājs "Volvo" sagatavojis krosovera "XC90" īpaši grezno modifikāciju Excellence, ko plašākai publikai atklās Šanhajas autoizstādē (22.04-29.04). "Excellence," ko ražotājs uzskata par „visgreznāko auto, ko jebkad radījusi zviedru autobūve” patiešām lutinās savus pasažierus ne sliktāk par visdārgākajiem limuzīniem.

Foto: Publicitātes foto

Atšķirībā no standarta versijas "XC90 Excellence" kopējais aizmugures dīvāns nomainīts pret diviem atsevišķiem sēdekļiem, kas aprīkoti ar pilnu elektroregulāciju komplektu, izbīdāmiem kāju balstiem, masāžas un ventilācijas funkciju.

Foto: Publicitātes foto

Sēdekļus var tālu atliekt uz aizmuguri, nodrošinot īpaši ērtu pozīciju tālākos pārbraucienos vai tad, kad nepieciešams relaksēties. Lai ceļotājus netraucētu troksnis no ārpuses, "Excellence" ir papildu salona izolācija, kā arī "Pirelli" riepas, kas nodrošina īpaši klusu ritējumu. „Lutināšanas programma” paredz arī uzlabotu audio sistēmu (papildu skaļruņi, labāks Surround efekts), klimatkontroles sistēmu ar gaisa jonizēšanas funkciju. Iekštelpas apdare ar ādas, zamša un alumīnija materiāliem laikam būtu jāuztver kā pašsaprotama lieta.   

Foto: Publicitātes foto

Par aizmugures pasažieriem domāts īpaši, tādēļ viņu rīcībā būs arī ledusskapis, dzērienu turētāji ar apsildīšanas un atdzesēšanas funkciju, atvāžami galdiņi un kristāla glāzes, kas tāpat kā ātrumpārslēga uzgalis, tapušas Zviedrijas stikla fabrikā "Orrefors."

Foto: Publicitātes foto

"Volvo XC90 Excellence" komplektēts ar 400 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu, kuras sastāvā iekļauts divlitru benzīna turbo dzinējs un 80 ZS elektromotors.

Foto: Publicitātes foto

Īpaši greznā "Volvo XC90" versija tirgū nonāks šogad. Cena pagaidām netiek atklāta, tādēļ atgādinām, ka "XC90" bāzes modelis Vācijā maksā EUR 53 400 (225 ZS dīzelis + 8 AK).

Foto: Publicitātes foto

"Volvo XC90" jaunās paaudzes modelis ir kompānijas piedāvājumā kopš pērnā gada rudens. Pircēji var izvēlēties kādu no 225 – 320 ZS jaudīgiem benzīna vai dīzeļa motoriem, kā arī krosovera hibrīdmodifikāciju ar kopējo jaudu 400 ZS. Spriežot pēc tā, ka krosovera iegādei jau tagad pieteikušies 24 000 klientu, "Volvo XC90" gaida panākumi.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IkdienasViesis 15.aprīlis 2015 13:42
14 2 Atbildēt

Salons pārāk ultra moderns, virsbūves dizaina pamatlīnijas salīdzinoši līdzīgas kā iepriekšējam modelim. Kopumā neslikti. Pēc 10 gadiem varēs sākt sapņot par tāda iegādi.

Bonjour 15.aprīlis 2015 13:48
9 3 Atbildēt

Man ar eksterjers ne visai, pirmā doma, ka tūning firmām būs ko darīt.

Bet iekša varena!

LMT 15.aprīlis 2015 13:58
7 2 Atbildēt

Laikam nopirkuši vecā saab parketnieka dizainu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti