AvtoVAZ parāda, kāda būs jaunā Lada 4x4 (+ FOTO) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 29.augusts 2018 13:55

AvtoVAZ pašlaik notiekošajā Maskavas autoizstādē demonstrē prototipu 4x4 Vision, kas ļauj noprast kāds izskatīsies jaunās paaudzes modelis, ko sagaidīsim 2020.-2021.gadā.

Koncepta dizains veidots X-stilā, ko AvtoVAZ izmanto visiem saviem jaunākajiem modeļiem, sākot ar Vesta. Automobilim ir melns radiatora režģis, diožu lukturi un motora pārsegā iestrādāti virzienrādītāji. Vizuāli koncepts izskatās pēc automašīnas ar trīsdurvju virsbūvi, taču patiesībā aizmugurē ir nelielas, pretējos virzienos veramas durvis ar nomaskētiem rokturiem. Lai būtu vieglāk iekāpt un izkāpt aizmugurē sēdošajiem, prototipa virsbūve atstāta bez vidējām statnēm.

Zināms, ka 4x4 Vision radīts uz 4,2 m garas platformas, taču citus parametrus, piemēram, uzbraukšanas/nobraukšanas leņķi vai klīrensu ražotājs neatklāj.

Virsbūves labajā pusē (degvielas ielietne ir kreisajā) iebūvēta 220V pieslēgvieta, ko var izmantot dažādu elektrisko ierīču uzlādēšanai. Jāatzīmē arī digitālais mērinstrumentu panelis, divi augstas izšķirspējas displeji (multimediji, klimatkontrole) un 21 collu riteņu diski.

Jau agrāk tika ziņots, ka jauno Lada 4x4 varētu izgatavot uz Renault-Nissan platformas, kas ir Logan B0 arhitektūras turpinājums. Paredzams, ka automobili aprīkos ar 122 Zs jaudīgu 1,8 litru motoru un jaunu pārnesumkārbu. Sagaidāms, ka jaunais modelis tiks ieviests dažu tuvāko gadu laikā un tiks ražots paralēli aktuālajam modelim, kas paliks uz konveijera līdz pat 2021.gadam.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 29.augusts 2018 21:31
41 3 Atbildēt

Ražoja taču Renault.

Tikai sanāca gan dārgs. Krievi nepirks, un nāksies atgriezties atpakaļ līdz ņiva līmenim.

Tāpēc tik un tā šis modelis tiks norakstīts, tāpat kā ševrolets.

ledzep 29.augusts 2018 15:04
25 1 Atbildēt

Tas principā būs Dacia Duster ar žiguļa motoru.

usaexperc 29.augusts 2018 17:46
22 10 Atbildēt

Nu re, beidzot normāla Ņiva. Ne tā parodija, ko amīši būvēja pēc chevrolet standartiem...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti