Jauns Land Rover Defender salūst nenobraucot pat 300 km (+ VIDEO) 11

 
iAuto | 27.oktobris 2020 5:44

Žurnālisti no Fast Lane iegādājušies jaunu Land Rover Defender, lai veiktu testu sēriju, taču 55 935 dolāru vērtā automašīna nenobrauca pat 300 kilometrus.

Amerikāņu izdevuma Fast Lane žurnālisti izdevuši gandrīz 56 000 dolāru par pilnīgi jaunu Land Rover Defender apvidus auto, taču jau pēc 269 kilometru sākās problēmas ar apkārtskata kamerām un motoru.

Izmēģinājumu laikā Webster Pass testa trasē Kolorādo žurnālisti necentās pakļaut tikko iegādāto automobili pārspīlēti lielām slodzēm, taču, kad pēc pārtraukuma viņi pamēģināja iedarbināt motoru, uz paneļa iedegās Check Engine indikators. Pieslēgtā diagnostikas ierīce uzrādīja problēmas ar degvielas maisījuma veidošanu otrajā un trešajā cilindrā.

Automašīnu nogādāja dīlera servisā, kur defektu novērsa, taču drīz pēc atgriešanās pārstāja darboties apkārtskata kameras. Pārbaudot šo nebūšanu noskaidrojās, ka pārstājis darboties modulis, kas kontrolē kameru darbību.

Servisa darbinieki atzina rūpnīcas defektu, taču vajadzīgās detaļas noliktavā nebija. Turklāt otrās diagnostikas laikā signāllampiņa Check Engine iedegās atkal. Pēc ekspertu domām, apvidniekam būs jāmaina degvielas padeves sprauslas. Cik ilgs laiks būs nepieciešams automašīnas remontam, netiek ziņots. Divu ekspluatācijas dienu laikā jaunais Land Rover Defender nobrauca tikai 269 kilometrus.

Fast Lane ziņo, ka neveiksmīgais pirkums ir Land Rover Defender bāzes versijā – ar 300 Zs jaudīgu benzīna divlitru turbomotoru un astoņu pakāpju automātisko kārbu.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Subs 27.oktobris 2020 11:03
15 1 Atbildēt

Tas jau poh.

Landrovers pēc būtības ir plīstošākais auto pasaulē, uzreiz aiz ladas

Off road 27.oktobris 2020 14:32
4 2 Atbildēt

Specuki so auto iesaka piemajas darzinos vai mezos. Nekurienee ar to nebrauktu pat kvelakie fani

imzz 27.oktobris 2020 21:48
3 0 Atbildēt

Nu, cik zināms, 1948.gada modelis bija uzticams diezgan.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti