AvtoVAZ uzsāk modernizētā Largus ražošanu (+ FOTO) 1

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 4.februāris 2021 13:38

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi kopā ar Renault izstrādātā Largus universāla un furgona modernizētās versijas ražošanu.

AvtoVAZ uzsācis Largus FL (facelifting) ražošanu. Modernizētais modelis ieguvis pilnībā jaunu priekšpusi, kas noformēta jaunākajiem modeļiem raksturīgajā X-veida stilā. Automobilim ir oriģināls priekšējais bamperis, motora pārsegs, spārni, radiatora reste, spoguļi un riteņu diski, taču citas detaļas aizgūtas no citiem modeļiem, piemēram, priekšējie lukturi aizgūti no Renault Logan, priekšējais panelis ar iebūvētu multimediju iekārtu – no Renault Duster, stūre un durvju paneļi – no Lada Vesta, sēdekļi – no Lada XRay.

Atjauninātais Largus tiks piedāvāts ar 1,6 litru benzīna dzinējiem, kas attīsta 87 vai 106 zirgspēkus. Abi strādā kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu un priekšējo riteņu piedziņu, savukārt versija Largus Cross tiek komplektēta tikai ar spēcīgāko dzinēju un "mehāniku".

Ražotājs vēl neatklāj modernizētā Largus cenu, tādēļ atgādinām, ka aktuālais modelis Krievijas tirgū maksā 668 900 rubļu (EUR 6900) piecvietīgā versijā vai 747 900 rubļu (EUR 7700) septiņvietīgā modifikācijā.

Lētākais Largus furgoniņš maksā 655 900 rubļu (EUR 6787), kamēr Cross modelis – vismaz 828 900 rubļu (EUR 8500).

Largus modelis ir pirmais Krievijas Lada un Francijas Renault kopīgais projekts. Universāls un furgons tika īpaši izstrādāti Austrumeiropas tirgum, un kopš Largus ražošanas sākuma ir izlaisti vairāk nekā 450 tūkstoši eksemplāru.  

 

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ledzep 4.februāris 2021 14:37
12 0 Atbildēt

Nevis Lada un Renault kopīgi izstrādātais, bet pirmās paaudzes Dacia Logan MCV ar krievu feisliftu.

Bāzes versijā viņam nāk vecais VAZ 8v dzinējs/kārba, ar kuru savulaik aizstāja Renault 8v dzinēju, lai tas nebūtu jāimportē no Rumānijas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti