3000 jaunu BMW un MINI joprojām rūsē ostas stāvlaukumā (+ VIDEO) 6

 
iAuto | 15.septembris 2021 9:01

Trīs tūkstoši 2014.gadā izlaistu BMW un MINI automašīnu jau kopš 2015.gada atrodas kādā stāvlaukumā Kanādas pilsētas Vankūveras tuvumā.

Tiem, kas šo stāvlaukumu redz pirmo reizi, rodas pilnīgi saprotams jautājums - kas noticis, vai tiešām tagad jau savu sākotnējo spožumu zaudējušies spēkrati nevienam nebija vajadzīgi?

Protams, bija – visi 3000 automobiļi bija pasūtīti un būtu sasnieguši savus īpašniekus, ja ne 2015.gada vētra Halifaksā, kas appludināja ostas teritoriju un pamatīgi izmērcēja sāļajā ūdenī ar kuģi atvestos spēkratus.

Pēc Kanādas valdības pieprasījuma, BMW pasludināja atsaukumu un visi pasūtītie automobiļi to īpašniekiem tika samainīti pret jauniem - ražotājam bija izdevīgāk atvest jaunu partiju nekā ieguldīt līdzekļus remontā.

2019.gadā mediji jau rakstīja par šo stāvlaukumu, kur savu pēdējo stundiņu gaida 2., 3., 4., 5., 6. un 7.sērijas BMW, samērā reti sastopamie i3, i8, M4, vairāki X1 un Z4, kā arī īpaši dārgie M6 Gran Coupe un Alpina eksemplāri. MINI pārstāvēts ar modeļiem MINI Cooper, Cooper Convertible, Coupe, Paceman un Roadster.

Izrādās, divus gadus vēlāk nekas nav mainījies un mašīnas tur atrodas joprojām.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 15.septembris 2021 10:01
15 3 Atbildēt

mūsu tirgoņiem jasausās

wow 15.septembris 2021 11:06
6 12 Atbildēt

Ļoti asprātīgs komentārs. Tev noteikti izdomas netrūkst. Tu noteikti esi autors visizplatītākajām atziņām, kuras citi komentē pie līdzīga satura. Bravo, šis ir lieliski, Tu esi īst spridzeklis

Motorolers 15.septembris 2021 12:31
6 1 Atbildēt

Kādēļ viņus neatdod tuvējiem dīlercentriem/autoservisiem? Kaut kādas daļas jau ir izmantojamas, pārējo uz pārstrādi? Mašīnas jau visdrīzāk pieder kādai apdrošināšanas kompānijai, tā tak varēja kkā rīkoties?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti