Sniegs traucē satiksmi arī Vācijā un Austrijā 19

 
Nozare.lv/Youtube | 2.decembris 2023 20:43

Minhenes lidostā stiprās snigšanas dēļ atcelti visi reisi vismaz līdz svētdienai plkst.6.00 (plkst.7.00 pēc Latvijas laika) sestdienas rītā paziņojis lidostas pārstāvis.

Sākotnēji lidojumi tika apturēti tikai līdz sestdienas pusdienlaikam.

Pasažieri aicināti nedoties uz lidostu, bet svētdien pirms izbraukšanas pārbaudīt pie attiecīgās lidsabiedrības sava reisa statusu.

Savukārt lidsabiedrības "Lufthansa" pārstāvis norādījis, ka gaisa satiksmes apturēšana Minhenē ietekmēs arī citas Vācijas lidostas.

Piemēram, arī Frankfurtē sestdien ir nopietni lidojumu ierobežojumi.

Ietekmēta arī dzelzceļa satiksme, īpaši Minhenes apkārtnē.

Nolūzušie koki vietām aizšķērsojuši sliežu ceļus, bet gaisa elektropārvades vadi ir apledojuši.

Dzelzceļa reisi no un uz Minhenes Centrālo staciju sākotnēji tika atcelti, un pasažieriem Ulmā un Minhenē nakti nācies aizvadīt vilcienos.

Bavārijas galvaspilsētā sākotnēji nācies apturēt arī metro, autobusu un tramvaju satiksmi.

Visā Bavārijā reģistrēts liels satiksmes negadījumu skaits.

Tiek prognozēts, ka vilcienu satiksme Vācijas dienvidos būs stipri traucēta līdz pat pirmdienai.

Stipra snigšana valsts dienvidos un dienvidaustrumos turpināsies vismaz līdz sestdienas pēcpusdienai.

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 4.decembris 2023 16:36
20 0 Atbildēt

Rīgas mērija un Co ir gan drusku pie vainas - ceļu tīrīšana ir apgrūtināta vietās ar stabiņiem, bet nu ir skaidrs ka arī privātie un māju kopīpašnieki un apsaimniekotāji nav savos darbu ausgtumos, jo visticamāk visi ir saslēguši kaut kādus līgumus ar firmām, kruām ir vabrīt 1,5 tehnikas vienības "ziemas apstākļiem" ....

Bet kopsummā, arī nekad iepriekš Rīgā nav bijis ne par gramu labāk, tik tas ka tīrīšanas tehnikai tagad ir papildu sarežģījumi ...

Krotow 3.decembris 2023 16:12
14 1 Atbildēt

Vecie tīrītāji pensijā. Jaunu nav jo vācieši vairs negrib strādāt par tīrītājiem. Merkeles savelkomētie salašņas savukārt sēž uz pabalstiem un pat nedomā ko tādu strādāt.

650 3.decembris 2023 16:07
13 0 Atbildēt

Šis ir, jā.Vainassajūtu kultivēt vajadzīgs visos iesp veidos.Ja kādam iet slikti- vienkārši ir steidzami jāpiestāda informācija/Par! , ka citam(citur) klājas krietni sliktāk. 

Neviens nekad nav rādījis, kāds ir ceļa tīrīšanas rezultāts Austrijā, kad tur uzsnieg ar LV apstākļiem samērojams sniega daudzums.Cik (minūšu) laikā iedarbojas reaģents.Vai ceļš tiek arī šķūrēts, vai tie autriešu lohi tur vienkārši kaisās/laistās.

Kāda ir mašīna (cik "tīra") pēc 30+30km izbrauciena tepat pa "latviešu" lohreaģentu, un kā ir pēc 400km izmaukšanas teju cauri visai Austrijai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti