Sanitex noslēdz līgumu ar Amserv Motors par teju 100 videi draudzīgu auto iegādi 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Amserv | 27.augusts 2021 15:46

SANITEX paplašina savu autoparku ar 98 jaunākās paaudzes Toyota Yaris Hybrid automobiļiem

Turpinot ieviest arvien jaunus, ilgtspējīgus un videi draudzīgus risinājumus darbības efektivitātes paaugstināšanai, vairumtirdzniecības, izplatīšanas un loģistikas uzņēmums SANITEX noslēdzis sadarbības līgumu ar autocentru SIA Amserv Motors par 98 videi draudzīgo Toyota Yaris Hybrid automobiļu iegādi. Tādējādi SANITEX pārliecinoši apstiprina savu nostāju kā zaļi domājošs uzņēmums, kam rūp klimata norises pasaulē un kas, veicot ikdienas darbu, vēlas līdz minimumam samazināt savu ekoloģiskās pēdas nospiedumu vidē.

Lēmums par videi draudzīgu auto iegādi ir loģisks solis SANITEX biznesa attīstības stratēģijā. Ņemot vērā uzņēmuma darbības specifiku, kas ietver aktīvu pārvietošanos pa visiem valsts reģioniem, tika izvēlētas automašīnas, kas būtu vienlaikus videi draudzīgas, ar ekonomisku degvielas patēriņu, drošas un komfortablas vadītājam. Dodoties pie klientiem, SANITEX darbinieki ik dienu nobrauc simtiem kilometru, tāpēc svarīgs faktors bija darbinieku fiziskā un emocionālā labsajūta, atrodoties pie stūres un darbdienas beigās. Attiecībā uz vides politiku SANITEX vērtības daudzējādā ziņā saskan ar kompānijas Toyota globālo vides redzējumu. Proti, izmantot ilgtspējīgas mobilitātes tehnoloģijas, kas nodrošinātu harmonisku vides un ekonomikas līdzāspastāvēšanu. Tehniski auto industrijā tas nozīmē virzību uz “nulle” izmešiem braukšanas laikā. Lai mazinātu savu nospiedumu globālā piesārņojuma kartē, SANITEX ieviesti arī citi videi draudzīgi risinājumi. Piemēram, ēku apsildei tiek izmantoti siltumsūkņi, bet, lai samazinātu elektroenerģijas patēriņu, izvēlēts energoefektīvais LED apgaismojums. Drīzumā plānots uzstādīt saules paneļus, kas nodrošinās aptuveni 1/5 no uzņēmumam nepieciešamās enerģijas.

Toyota Yaris Hybrid būs pirmās videi īpaši draudzīgās automašīnas SANITEX autoparkā. Ceturtās paaudzes Toyota Yaris ir pirmā kompaktā B segmenta automašīna, kas veidota uz jaunākās Toyota zīmola globālās TNGA platformas GA-B moduļa bāzes. Būtiskie ieguvumi – precīzāka vadāmība, drošība, komforts un vairāk telpas, ko papildina izteiksmīgs dizains. Yaris ir pirmā Toyota automašīna ar kompakto ceturtās paaudzes pašuzlādes Toyota hibrīda 1.5 litru dzinēju, kas attīsta 116 Zs kopīgo sistēmas jaudu un sniedz vērā ņemamus vides un ekonomijas rezultātus – 3.8 l/100 km vidējo degvielas patēriņu un 87 g/km CO2 emisijas kombinētajā ciklā pēc WLTP testu procedūras. Ievērības cienīgs ir fakts, ka Yaris Hybrid elektromotors var darboties mijiedarbībā ar iekšdedzes dzinēju līdz pat 130 km/h.

Līgums ar SIA Amserv Motors noslēgts šī gada aprīlī un pirmās jaunās automašīnas SANITEX jau saņēma maijā. Jāatzīmē, ka SANITEX sadarbība ar Amserv Grupas uzņēmumiem ir īpaši veiksmīga un veidojusies ilgākā periodā, autoparku regulāri nomainot vai papildinot ar Amserv Grupas pārstāvēto zīmolu modeļiem.

 
Visi komentāri
 
videi draudzīgs 27.augusts 2021 18:23
1 0 Atbildēt

Tāds, kas attīra gaisu, nedeldē gumijas riepas jo lido pa gaisu un nepatērē enerģiju? Vai kāds vienkārši mēģina uzdot citādi kaitīgus auto par dabai draudzīgiem?

Jo 28.augusts 2021 18:06
0 0 Atbildēt

Ka tik ne tā.

Prātā neienāca, ka iepriekšējos sarkanos Renault Clio šamiem piegādājis Amserv.

Videi draudzīgi - tas būtu iegādāt elektrovelosipēdus...

Asaris 29.augusts 2021 13:30
0 0 Atbildēt

Kāpēc nepirka pašuzlādes elektroauto?

Simtiem km dienā 30.augusts 2021 10:21
0 0 Atbildēt

ar tipisku pilsētas auto pa šosejām, visdrīzāk nebūs baigā bauda.

1974 30.augusts 2021 18:14
0 0 Atbildēt

Latvijā nav normālas šosejas, būs tieši laikā.

GTD2 30.augusts 2021 18:42
0 0 Atbildēt

Par konfortablām gan es viņas nenosauktu, nabaga vadītāji, žēl,ka uzņēmums nerūpējās par savu vadītāju konfortablu braukšanu.

Jo 11.novembris 2021 10:44
0 0 Atbildēt

Precīza vadāmība - kā tad, iepriekšējais modelis brauca ne ta pa ceļu ne ta pa lauku laikam? Šoferīši varēja direktoram attaisnoties ar to neprecīzo vadāmību, tagad nu tam pielikts punkts, brauksiet tikai stingri pa maršrutu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti