Volkswagen modernizējis Transporter furgonu (+ FOTO) 5

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 11.aprīlis 2019 11:12

Volkswagen parādījis modernizēto Transporter furgonu, kas tirgū tiks laists šā gada rudenī. Motoru piedāvājumā trīs 2,0 litru dīzeļi, kā arī pilnībā elektriska modifikācija.

Vizuāli Transporter konstrukcija nav būtiski mainījusies. Atjaunotam furgonam ir jauns priekšējais panelis ar savādāka dizaina radiatora režģi, jauni lukturi un buferi. Transporter T6.1 salonā iebūvēti jauni sēdekļi un priekšējais panelis, 230 voltu kontaktligzda un modernizēta informācijas un izklaides sistēma ar skārienekrāna displeju.

Furgons komplektēts ar elektromehānisko stūres pastiprinātāju (agrāk hidrauliskais), adaptīvo kruīza kontroli, avārijas automātisko bremzēšanas sistēmu, aktīvo joslas uzturētāju, ceļazīmju atpazīšanas sistēmu, parkošanās palīgu un palīgsistēmu, kas palīdz braukt atpakaļgaitā. Tikpat noderīgi palīgi būs arī piekabes asistenbts un sistēma, kas stabilizē furgona gaitu spēcīga sānvēja gadījumā.

Zem blakussēdētāja sēdekļa izbūvēta lūka, ko izmanto, ja jāpārved sevišķi gari priekšmeti (līdz 2,80 m), bet garā T6 modifikācija spēs aizvest pat 3,30 m.

Transportiera motoru klāstā ir četras dīzeļdegvielas versijas uz 2,0 litru motora bāzes, kas pārklāj jaudas diapazonu no 90 līdz 200 zirgspēkiem, bet jaudīgākie varianti tiek aprīkoti ar pilnpiedziņu. Pieejama arī pilnībā elektriska furgona versija, ko komplektē ar 113 zirgspēku elektromotoru. Bez uzlādes šāds furgons var ceļot līdz pat 400 kilometriem.

Kā jau ierasts T6 būs pieejams kā slēgts furgons, kravas-pasažieru variantā vai kā pašizgāzējs ar parasto vai dubultkabīni.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 11.aprīlis 2019 14:14
5 5 Atbildēt

Pēc tam atradīsies idiņi, kuri šiem transportieriem ieliks taburetes tipa krēslus, nosauks par multivanu un domās, ka sanāca kruts minivens.

HE 11.aprīlis 2019 19:42
2 2 Atbildēt

Pēdējais sakarīgais busiņš bija T4 , tālāk tikai problēmas un izaicinājumi, ja lieto pēc garantijas laika...

GTD2 11.aprīlis 2019 15:25
1 1 Atbildēt

kapēc lai viņš būtu japārsauc, un viņš jau nāk arī versijā ar sēdeķļiem lai šo pārtaisītu par multivanu viņam būtu ļoti lielas investīcijas vajadzīgas, vienkāršāk nopirkt uzreiz gatavu multivanu , šis tomēr kravas buss kas nav tik konfortabls bet toties var pārvadāt smagākas kravas. ja gribi pārbūvēt tad labāk ņem caravellu tam vismaz piekare nav kravenieka

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti