Krievu „pasaulē labākais virsurgājējs” tagad arī 11-vietīgā versijā (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no krievu medijiem

iAuto | 19.oktobris 2019 5:21

Krievu kompānija Sherp, kas pirms pāris gadiem nāca klajā ar pašu vārdiem sakot „pasaulē labāko virsurgājēju”, radījusi jaunu modeli, kurā pietiek vietas 11 cilvēkiem.

Jaunajā visurgājējā AG20 kravas un pasažieru nodalījuma tilpums tika palielināts līdz 5,5 kubikmetriem. Transportlīdzeklim var būt četri riteņi vai desmit riteņi. Pirmajā gadījumā salonā var ērti izvietot piecus cilvēkus, bet otrā – līdz pat vienpadsmit pieaugušiem braucējiem.

Transportlīdzekļa vadīšanas princips ir tāds pats kā iepriekšējam modelim – ar speciālas stūres palīdzību, savukārt konstrukcija uzlabota ar jaunu hidraulisko pagrieziena mehānismu, moduļu rāmi un ķēdes piedziņu eļļas vannā. Tāpat kā iepriekšējie modeļi, arī šis visurgājējs var izkļūt no ūdens uz ledus un izbraukt cauri visiem ūdens šķēršļiem.

Par dzinējspēku tiek izmantots 1,5 litru 44 Zs dīzeļdzinējs, kas darbojas pārī ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Pa sauszemi transportlīdzekļa maksimālais ātrums ir 45 km/h, uz ūdens – 6 km/h.

Pirmo Sherp modeli Sanktpēterburgā bāzētais un talantīgā mehāniķa Alekseja Garagašjana vadītais uzņēmums prezentēja 2016.gadā.

Pēdējo attīstību, visurgājēju Sherp, Sanktpēterburgas uzņēmums ieviesa 2016. gada februārī.

Sharp 2016.gada modelis:

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rīts 19.oktobris 2019 8:00
7 0 Atbildēt

varbūt tādēļ, ka cerība uz eksportu - laikam jau gana dārgs sanāk, vietējais ribaks vai ohotņiks nepavilks

viencexperc 19.oktobris 2019 17:19
4 1 Atbildēt

Taisīts gan no rietumu mezgliem.

Būsjāņem 20.oktobris 2019 7:00
2 0 Atbildēt

Pēc kāda laika braukšanai Rīgā tāds noderēs

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti