Latvijā uzsāk Ford Trucks smago automobiļu tirdzniecību un apkopi 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Ford Trucks | 12.marts 2021 11:14

Latvijā un Baltijā lielākais kravas automašīnu serviss SIA ZK 9 ir saņēmis tiesības Latvijā izplatīt Ford Trucks produkciju un veikt to apkopi.

Ar sešdesmit gadu pieredzi smago automašīnu ražošanā bagātais Ford Trucks šobrīd strauji ienāk Eiropas tirgū, pretendējot uz savu tirgus daļu ar Ford Trucks F-MAX vilcēju, kas 2019. gadā saņēma gada starptautiskā kravas automobiļa titulu.

Ford Trucks starptautisko tirgu direktors Emrahs Dūmans: "Mēs esam lepni paziņot, ka esam ienākuši Latvijas tirgū ar ZK 9, kas ir liekākais kravas automašīnu un piekabju pēcpārdošanas uzņēmums Baltijas valstīs. Uzskatu, ka tā plašā pieredze, profesionalitāte, uz klientu orientētā pieeja ļaus popularizēt mūsu zīmolu visā Latvijā. Mēs turpinām paplašināt savu starptautisko tīklu 3 kontinentos (Eiropā, Āzijā un Āfrikā) un šobrīd darbojamies 44 valstīs. Latvija kā nozīmīga Baltijas daļa ir šīs izaugsmes stratēģijas galvenā sastāvdaļa. Mēs veltam visus spēkus, lai palīdzētu klientiem veikt pienākumus, piedāvājot 60 gadu ilgu dizaina un ražošanas izcilību, konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus ar pievienoto vērtību, kā arī plašu pārdošanas un servisa tīklu. Esmu pārliecināts, ka mūsu partneri pildīs mūsu zīmola solījumu “dalīt slodzi”, atbalstot mūsu klientus."

Ford Trucks modeļu gammā ir gan vilcēji, gan smagās automašīnas piegādes transportam un celtniecības, zemes izstrādes, komunālo, operatīvo darbu veikšanai. Ford Trucks savos modeļos uzstāda jaunākās paaudzes Ecotorq 9 un 12,7 litru dzinējus ar jaudu līdz 500 zirgspēkiem, kas pilnībā atbilst Eiropas izmešu prasībām, un komplektē tos ar modernām manuālajām un automatizētajām pārnesumkārbām, kā arī drošas braukšanas palīgsistēmām.

"Mūsu sirdī šis ir tikpat nozīmīgs notikums kā reiz pirmās brīvvalsts laikā Ford Vairogs rūpnīcas izveidošana Latvijā. Ford Trucks izrādītā uzticība apliecina, ka līdz šim, nu jau vairāk kā divpadsmit gadus, esam gājuši pareizo ceļu, izaugot par Baltijā smago automašīnu remonta uzņēmumu ar Baltijā lielākajām un modernākajām servisa telpām. Neskatoties uz sīvo konkurenci Latvijas kravas automobiļu nozarē, mēs uzskatām, ka mums ir pamats būt konkurētspējīgiem ar F-MAX, jo sevišķi pieprasītākajā tirgus segmentā virs 16 tonnām," atzīst SIA ZK 9 valdes priekšsēdētājs Andrejs Kuzņecovs.

SIA ZK 9 ir dibināts 2008. gadā kā smago autoparku apkopes, remontu un rezerves daļu piegādes uzņēmums. Aizvadīto divpadsmit gadu laikā ZK 9 sniegtos pakalpojumus ir iecienījuši vairāk kā 500 transporta un pasažieru pārvadājumu nozares uzņēmumi, kuru vidū Latvijā lielākā transporta kompānija SIA Kreiss. Šobrīd ZK 9 ir izaudzis par lielāko savas nozares uzņēmumu Baltijā ar modernākajām servisa un krāsošanas iekārtām un telpām. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 170 darbinieku, un tā apgrozījums 2020. gadā pārsniedza 8,8 miljonus eiro.

 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
M 12.marts 2021 18:15
3 0 Atbildēt

Tas tacu ir Kreiss, meitas uznemums. Tirgos sev

LMT 12.marts 2021 17:18
1 3 Atbildēt

Kam tādus vajag!

Slinkais 13.marts 2021 21:08
1 0 Atbildēt

dzirdētas labas atsauksmes par smagajiem fordiem. kā arī konkurence vienmēr ir labi

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti