Latvijā uzsāk Ford Trucks smago automobiļu tirdzniecību un apkopi 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Ford Trucks | 12.marts 2021 11:14

Latvijā un Baltijā lielākais kravas automašīnu serviss SIA ZK 9 ir saņēmis tiesības Latvijā izplatīt Ford Trucks produkciju un veikt to apkopi.

Ar sešdesmit gadu pieredzi smago automašīnu ražošanā bagātais Ford Trucks šobrīd strauji ienāk Eiropas tirgū, pretendējot uz savu tirgus daļu ar Ford Trucks F-MAX vilcēju, kas 2019. gadā saņēma gada starptautiskā kravas automobiļa titulu.

Ford Trucks starptautisko tirgu direktors Emrahs Dūmans: "Mēs esam lepni paziņot, ka esam ienākuši Latvijas tirgū ar ZK 9, kas ir liekākais kravas automašīnu un piekabju pēcpārdošanas uzņēmums Baltijas valstīs. Uzskatu, ka tā plašā pieredze, profesionalitāte, uz klientu orientētā pieeja ļaus popularizēt mūsu zīmolu visā Latvijā. Mēs turpinām paplašināt savu starptautisko tīklu 3 kontinentos (Eiropā, Āzijā un Āfrikā) un šobrīd darbojamies 44 valstīs. Latvija kā nozīmīga Baltijas daļa ir šīs izaugsmes stratēģijas galvenā sastāvdaļa. Mēs veltam visus spēkus, lai palīdzētu klientiem veikt pienākumus, piedāvājot 60 gadu ilgu dizaina un ražošanas izcilību, konkurētspējīgus produktus un pakalpojumus ar pievienoto vērtību, kā arī plašu pārdošanas un servisa tīklu. Esmu pārliecināts, ka mūsu partneri pildīs mūsu zīmola solījumu “dalīt slodzi”, atbalstot mūsu klientus."

Ford Trucks modeļu gammā ir gan vilcēji, gan smagās automašīnas piegādes transportam un celtniecības, zemes izstrādes, komunālo, operatīvo darbu veikšanai. Ford Trucks savos modeļos uzstāda jaunākās paaudzes Ecotorq 9 un 12,7 litru dzinējus ar jaudu līdz 500 zirgspēkiem, kas pilnībā atbilst Eiropas izmešu prasībām, un komplektē tos ar modernām manuālajām un automatizētajām pārnesumkārbām, kā arī drošas braukšanas palīgsistēmām.

"Mūsu sirdī šis ir tikpat nozīmīgs notikums kā reiz pirmās brīvvalsts laikā Ford Vairogs rūpnīcas izveidošana Latvijā. Ford Trucks izrādītā uzticība apliecina, ka līdz šim, nu jau vairāk kā divpadsmit gadus, esam gājuši pareizo ceļu, izaugot par Baltijā smago automašīnu remonta uzņēmumu ar Baltijā lielākajām un modernākajām servisa telpām. Neskatoties uz sīvo konkurenci Latvijas kravas automobiļu nozarē, mēs uzskatām, ka mums ir pamats būt konkurētspējīgiem ar F-MAX, jo sevišķi pieprasītākajā tirgus segmentā virs 16 tonnām," atzīst SIA ZK 9 valdes priekšsēdētājs Andrejs Kuzņecovs.

SIA ZK 9 ir dibināts 2008. gadā kā smago autoparku apkopes, remontu un rezerves daļu piegādes uzņēmums. Aizvadīto divpadsmit gadu laikā ZK 9 sniegtos pakalpojumus ir iecienījuši vairāk kā 500 transporta un pasažieru pārvadājumu nozares uzņēmumi, kuru vidū Latvijā lielākā transporta kompānija SIA Kreiss. Šobrīd ZK 9 ir izaudzis par lielāko savas nozares uzņēmumu Baltijā ar modernākajām servisa un krāsošanas iekārtām un telpām. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 170 darbinieku, un tā apgrozījums 2020. gadā pārsniedza 8,8 miljonus eiro.

 

 

 
Visi komentāri
 
LMT 12.marts 2021 17:18
1 3 Atbildēt

Kam tādus vajag!

M 12.marts 2021 18:15
3 0 Atbildēt

Tas tacu ir Kreiss, meitas uznemums. Tirgos sev

Slinkais 13.marts 2021 21:08
1 0 Atbildēt

dzirdētas labas atsauksmes par smagajiem fordiem. kā arī konkurence vienmēr ir labi

ZZZZ 14.marts 2021 12:59
0 0 Atbildēt

Nu re ķīna jau klāt zem citiem nosaukumiem. Kakraz iekš KRAZ

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 6

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti