iAuto testē mazo pilsētas apvidus auto Volkswagen T-Roc par 37 124 EUR (+ VIDEO) 15

 

Foto: iAuto.lv

iAuto.lv | 5.maijs 2022 22:39

Volkswagen T-Roc ir viens no pieprasītākajiem volfsburdziešu modeļiem, kas pirmajos četros dzīves gados atradis vairāk nekā miljonu pircēju. Jādomā, ka pēc šogad veiktās modernizācijas T-Roc fanu pulks augs, lai gan viss tomēr nav tik viennozīmīgi.

Modernizēto modeli visvieglāk atpazīt dārgākajā komplektācijā, kur tas aprīkots ar Matrix lukturiem, kas savienoti ar horizontālu diožu gaismas jostu, savukārt salonā uzmanību uzreiz pievērš izmēros pieaugošais jaunais multimediju ekrāns un ciparu mērinstrumenti, kas tagad norma visām versijām.

Tik tālu viss labi, taču jaunā stūre gan liek uzdot jautājumus – dārgākajām komplektācijās tā nav ērta lietošanā, jo funkciju slīdvirmas, kas aizstāj lētāko versiju parastās pogas, ir daudz grūtāk pārvaldīt un vadītājam jāpatērē vairāk laika un uzmanības, mēģinot iestatīt, piemēram, vēlamo klimatkontroles sistēmas temperatūru. Tas pats ar jaunās paaudzes navigāciju, ko negribas nosaukt par soli uz priekšu.

Apdares materiāli labi, sēdpozīcija ir ērta, sēdekļi ērti, stingri un piemēroti gariem braucieniem. Arī aizmugurē ir daudz vietas, bagāžnieks ietilpīgs un daudzfunkcionāls.

Foto: iAuto.lv

Volkswagen T-Roc R-Line 1.5 TSI TEHNISKIE DATI:
Garums x Platums x Augstums (m): 4,25 x 1,82 x 1,57
Riteņu bāze (m): 2,59
Piedziņa: R4-benzīns, priekšējo riteņu, 7-pakāpju DSG
Jauda: 110 kW / 150 ZS
Maks. griezes moments: 250 Nm
Maks. ātrums: 205 km/h
Paātrinājums 0 - 100 km/h: 8,6 sekundes
Kombinētais degv. patēriņš: 6,3 litri
CO2-izmeši: 142 g/km (NEFZ)

Degvielas tvertne: 50 l.

Bagāžas nodalījuma ietilpība: 445 l.
Cena no 28 125 EUR, mūsū rīcībā esošais demo auto 37 124 EUR.

PLUSI:

  • Pirms testa brauciena biju neitrāls, bet beigās vienkārši patika tas auto vizuāli
  • Auto ir daudz praktiskās kā varētu iedomāties
  • Ērta braukšana

MĪNUSI:

  • Ar multistūri nedaudz pārcentušies, neērti lietot
  • Atpakaļskata kamera

Foto: iAuto.lv

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Opis 6.maijs 2022 9:06
6 0 Atbildēt

Man izskatās pēc paaugstināta golfa (Golf-Cross) un radinieks T-cross ir (Polo-Cross). Vis skunste, pacel klīrensu un piemet pāris taukšķus pie cenas, lai muļķīsši pērk kā pilnīgi jaunu auto.

Aivars 6.maijs 2022 10:03
5 0 Atbildēt

Tieši tas pats ar jauno Golf. It kā no ārpuses ir ok, iet arī ok, bet tā sūda planšete, glaudamais klimats utt ir pilnīga kaka.

Braucot nelietojama lieta.

Hm 5.maijs 2022 22:59
3 1 Atbildēt

Tad pilsētas vai apvidus auto?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti