TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Jaunākā KGM elektriskā krosovera apskats (+ VIDEO) 1

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 19.jūnijs 2024 17:04

KGM Torres EVX ir elektrisks krosovers no Dienvidkorejas, un tā cena sākas ar 40 000 eiro. Torres EVX uzbūve ir vienkārša - viens elektromotors priekšā, priekšējā piedziņa un uzlādes vāciņš kreisajā priekšējā spārnā.Turpretim tehniskie dati nemaz nav tik vienkārši.

207 zirgspēki, 74 kWh baterija no ķīniešu autogiganta BYD, 11 kW uzlāde no Wallbox un līdz pat 145 kW pie ātrās uzlādes punkta.. Apjomīgajā bagāžniekā atrodama arī power-to-load pāreja, kas ļauj izmantot gaitas baterijas krājumus sadzīves elektoierīču uzlādei.

Lai strikti nošķirtu elektrisko un benzīna Torres, bezizmešu modelim ir pilnībā oriģināls priekšpuses dizains. Arī salons ir citāds - ar kopā salaistiem ekrāniem Mercedes - Benz stilā, pārnesumkārbas vadību ar slēdzi u. tml. Sintētiskās ādas salona apdare ir standartā. Vispārējo harmoniju izjauc tikai pārlieku centīgie vadītāja asistenti. Satraucoši signāli KGM Torres EVX kabīnē atskan gandrīz nemitīgi, bet atslēgt uzbāzīgos elektroniskos vagarus nav viegli. Toties sniedzamība sasniedz pat 460 kilometrus, bet gaitas baterijas ražotāja garantija - 10 gadus un vienu miljonu kilometru! Andre Motorā KGM Torres EVX maksā sākot ar 40 000 eiro. Atņemiet no summas līdzmaksājumu privātpersonām un dabūsiet teju lētāko elektrisko krosoveru tirgū. Vairāk skaties TV Autoziņu sižetā.

 
Visi komentāri
 
ZZZZ 21.jūnijs 2024 10:00
0 0 Atbildēt

Man EV variantā dizainiski patīk labāk kā  ICE. Daudzas lietas pareizi izveidotas. Izskatās, ka iedvesmojušies no Hyundai, kas ir tikai atbalstāmi EV izpildījumā. Šis iespējams, tiešām būs uzmanības vērts tiem kas skatās EV virzienā un saprot ko grib iegūt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Sapnis piepildās? - BMW autopilots ar vēl nebijušām iespējām

BMW ir pirmais autoražotājs, kas ieguvis atļauju apvienot 2. un 3. līmeņa automatizētās braukšanas sistēmas, kas vadītāju gandrīz pilnībā atbrīvo no viņa pienākumiem. Lasīt vairāk

 

Atrasts pircējs, kas iegādāsies visus 4300 elektriskos Fisker 3

ASV elektromobiļu ražotājam Fisker nav izdevies izvairīties no bankrota – nepatīkamais likvidācijas process ir sācies, taču viena laba ziņa tomēr ir – ir atrasts pircējs, kas gatavs iegādāties visus 4300 vēl nepārdotos Ocean automobiļus. Lasīt vairāk

 

Dubaijas policija saņem Tesla Cybertruck 6

Bagātās arābu zemes policijai tas būs kārtējais papildinājums eksotiskās tūrisma policijas autoparkā. Lasīt vairāk

 

Policija pārbauda autovadītājus svētku laikā; kā jūsu pusē? (+ VIDEO) 16

Šogad Jāņu laiks dienestiem bijis salīdzinoši mierīgs – iespējams, lietainais un mākoņainais laiks cilvēkus atturējis no trakulīgām izklaidēm. Bet bez sēšanās pie stūres reibumā nav iztikts... Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti