Vācijas upju zemais ūdens līmenis apdraud degvielas piegādes 1

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 8.augusts 2022 5:29

Zemais ūdens līmenis Vācijas upēs Reinā, Mainā un Donavā sācis apdraudēt degvielas piegādes – kuģos vairs nevar iepildīt maksimālo daudzumu, tādēļ pārvadājamās degvielas daudzums ievērojami rūk.

Kamēr pie mums turpinās mēreni silta vasara, Vācijā karstums nerimstas, nokrišņu ir maz, bet ūdens līmenis upēs samazinās. Tā kā Vācijas upes ir svarīgs posms dažādu materiālu, tostarp degvielas piegāžu infrastruktūrā, pēdējā laika situācija sākusi ietekmēt arī degvielas uzpildes stacijas.

Kādas Minhenes tankštelles īpašnieks izdevumam Focus atklājis, ka viņa uzpildes stacijā šī iemesla dēļ izbeigusies viena veida degviela. “Tā ir vairāku apstākļu sakritība”, viņš sūdzējies – “Degvielu varētu pievest arī pa ceļu, taču nav pietiekami daudz kravas automašīnu šoferu. Klasisks kvalificētu darbinieku trūkums, klasisks infrastruktūras trūkums”.

Pa dzelzceļu piegādes viņa uzņēmumam nav iespējamas, bet piegādēm ar autotransportu ir vairāki traucējošie faktori, piemēram, šoferu slimošana ar Covid vai braukšanas aizliegums svētdienās.

Vai situācija saasināsies arī turpmāk, nav skaidrs, taču visiem būtu labāk, ja lietus tomēr sāktu līt, raksta Focus.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 8.augusts 2022 11:47
9 1 Atbildēt

Taisni negals kaut kāds.Kolīdz Lietus līst,ir plūdi.Taču ja Lietus nelīst- neko nekam nevar pievest.Ko darīt.Varbūt var to deg vielu 1kārši izliet/upē?

Nupat (vēl aizvakakar) Nafta bij (ļoti) Dārga un tās iekrājumi (strauji) gāja uz galu.Bet jau šodien tā ir cenā/nokritusies un jau no parītdienas Pumpis/Lielais pumpēs vēl sparīgāk.Hmm.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti