Vācijas upju zemais ūdens līmenis apdraud degvielas piegādes 1

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 8.augusts 2022 5:29

Zemais ūdens līmenis Vācijas upēs Reinā, Mainā un Donavā sācis apdraudēt degvielas piegādes – kuģos vairs nevar iepildīt maksimālo daudzumu, tādēļ pārvadājamās degvielas daudzums ievērojami rūk.

Kamēr pie mums turpinās mēreni silta vasara, Vācijā karstums nerimstas, nokrišņu ir maz, bet ūdens līmenis upēs samazinās. Tā kā Vācijas upes ir svarīgs posms dažādu materiālu, tostarp degvielas piegāžu infrastruktūrā, pēdējā laika situācija sākusi ietekmēt arī degvielas uzpildes stacijas.

Kādas Minhenes tankštelles īpašnieks izdevumam Focus atklājis, ka viņa uzpildes stacijā šī iemesla dēļ izbeigusies viena veida degviela. “Tā ir vairāku apstākļu sakritība”, viņš sūdzējies – “Degvielu varētu pievest arī pa ceļu, taču nav pietiekami daudz kravas automašīnu šoferu. Klasisks kvalificētu darbinieku trūkums, klasisks infrastruktūras trūkums”.

Pa dzelzceļu piegādes viņa uzņēmumam nav iespējamas, bet piegādēm ar autotransportu ir vairāki traucējošie faktori, piemēram, šoferu slimošana ar Covid vai braukšanas aizliegums svētdienās.

Vai situācija saasināsies arī turpmāk, nav skaidrs, taču visiem būtu labāk, ja lietus tomēr sāktu līt, raksta Focus.

 
Visi komentāri
 
650 8.augusts 2022 11:47
9 1 Atbildēt

Taisni negals kaut kāds.Kolīdz Lietus līst,ir plūdi.Taču ja Lietus nelīst- neko nekam nevar pievest.Ko darīt.Varbūt var to deg vielu 1kārši izliet/upē?

Nupat (vēl aizvakakar) Nafta bij (ļoti) Dārga un tās iekrājumi (strauji) gāja uz galu.Bet jau šodien tā ir cenā/nokritusies un jau no parītdienas Pumpis/Lielais pumpēs vēl sparīgāk.Hmm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti