Vai kādam ir pārdošanā 1765 Whistler? Vai ir iespējami testi?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vai kādam ir pārdošanā 1765 Whistler? Vai ir iespējami testi?
Vairs nevajag, paneemu 93xx kobru.
ja nemaldos tad viendien šis nevar iziet skati bet otrā dienā jau puveklim pērk pipša pagarinātāju.Strannijs omka
www.audi-style.lv/... #268692
traktoristsvana rakstīja: ja nemaldos tad viendien šis nevar iziet skati bet otrā dienā jau puveklim pērk pipša pagarinātāju.Strannijs omka
Maldies.
Petka rakstīja: www.audi-style.lv/... #268692
Cenas sux. Paņēmu 2x lētāk no ebaja.
A kaa ir ar piegaadeem no ebay?
HIPPY rakstīja: A kaa ir ar piegaadeem no ebay?
Piegāde man ir no Anglijas, laikam, 3-5 dienās. Kaut kur 6 mārciņas. Kopā ar piegādi man jauna Cobra 9380 izmaksāja ~49 LVL.
Cartman_626 rakstīja:
Piegāde man ir no Anglijas, laikam, 3-5 dienās. Kaut kur 6 mārciņas. Kopā ar piegādi man jauna Cobra 9380 izmaksāja ~49 LVL.
Baisi laba cena
HIPPY rakstīja:
Cartman_626 rakstīja:
Baisi laba cena
Par burnout varku mazāka, nekā citur pasaulē.
Ko teiksiet par Whistler 1765 ? Par 80 Ls jaunu var ņemt?
meklēju radardetektoru par saprātīgu cenu, lūdzu piedāvājumus?
skirem rakstīja: meklēju radardetektoru par saprātīgu cenu, lūdzu piedāvājumus?
raksti adresi www.ebay.com/... un tev bus vissaprātīgākais cenas un kvalitātes piedāvājums.
sasha rakstīja:
raksti adresi www.ebay.com/... un tev bus vissaprātīgākais cenas un kvalitātes piedāvājums.
Tieši tā.
Cartman_626 rakstīja:
kaut kaa neredz nevienu Cobra, Whistler radardetektoru piedaavajumu ebay.co.uk no Anglijas, visi pardeveji no ASV.
sasha rakstīja:
Jā un pst un PVN , beigās cena reiz divi, jēga
skirem rakstīja:
sasha rakstīja:
Jā un pst un PVN , beigās cena reiz divi, jēga
PVN nemaksaa, jo parasti atnaak manta 20$ veertiibaa ar atziimi Gift. Celjsh no ASV - 8-30LVL, atkariigs no piegaadaataaja. Ir veerts to samaksaat, lai stabili ietaupiitu 100+ LVL. Bet nu ar karotiiti jau muusdienaas neko mutee neliks. Speciaali slinkjiem un chiikstuljiem ir Sportech, kuraa par 150+ LVL var iepirkt 50 LVL veertus devaisus.
Kādas ir domas un atsauksmes utt par Cobra ESD-6060?
B-dien! Ko pīpls saka par Cobra XRS9330? Kas jāņem vērā izvēloties radardetaktoru?
Uzraavies???
Pirate rakstīja: B-dien! Ko pīpls saka par Cobra XRS9330? Kas jāņem vērā izvēloties radardetaktoru?
Ir ok, viltus trauksmju ļoti maz, regulējams skaļums. Pilsētā labāk nelietot, jo visas lielvaikalu durvis tavējās.
Nevaru izšķirties starp šo Cobru un Whistler PRO-58.
Īt kā Whistleram nava Ku range. Bet pie mums tāda arī laikam nav. Kaut kur Eiropā esot.
Cartman, Tu paņēmi Cobru, ja? A jamam stiprinājumi un barošana līdzi nāca. Tie iepakojumi ī-bajā izskatās tādi, ka tur tikai pac detaktors iekšā...
bizenajs rakstīja:
Uzraavies???
Nē, man jau ir, bet bračkam vajag.
Vai ir iespējams iejaucoties iekšās atslēgt Whistler pro58 K-band, citādi jau noriebies!!!!
Nopērc Radardetektoru.
Pārdodas radardetektors Whistler 1740. Jauns iepakojumā. Cena 140Ls tel.6481833