Sorry erixs at cc.lv, gaidu ziņu, vai iedod mob.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sorry erixs at cc.lv, gaidu ziņu, vai iedod mob.
skirem: cik saprotu tu man shodien rakstiji?
Edux nau ko tik aatri barukt tad nau jaapeerk ne detektori nekas un var mieriigi pavizinaaties Un nekas nekur nepiikst
Taa vish... Var jau ari teikt nedzer alkoholu -> nesapes galva nakama diena, bet cilveki dzer un dzer... dzer un dzer...
Darkman rakstījahorit atkal uz Viestura uzgriezas CP BMW ar jauno radaru -> detektors pilna skala Bet pabraucot garam klusums pagajusho reizi ari taa bija. Varetu but ka vini sledz ieksha tikai uz priekshu to radaru, lai pashiem nav japutrojas
Paši jau grib lai bērni šiem būtu. Visu laiku darbināt radaru nav labi priekš veselības, it sevišķi iekšā auto.
Es to gribēju attiecināt uz CP.
VETAL - tev sobrid (8.03.05) ir pardosana kadi radardetektori un ja ir tad kadi un kada cena!
Ne diemzhel pashlaik neka nav. Ir interese par kadu konkreto modeli?
Jaunos radarus ņem arī detektors par 50$
Starpība ir viltus signālu biežumā.
VETAL - neesmu nekads eksperts radardetektoros - varbut tu vari ko ieteikt ap cenu 60Ls un ta lai nepikst uz katra stura pilseta.
VETAL Cik no diskusijam sapratu Whistler 1740:1763 ir labi,bet varbut tu vari ieteikt ko labaku?
Varu ieteikt 1783/1793, liels pluss ir atsledzamais K diapazons, tatad viltus trauksmju skaits bus minimals, bet cena gan nebus 60Ls.
VETAL - kada atskiriba starp 1783 un 1793? Cik tu par tiem gribetu? Un vai atsledzot so K diapozonu es nevaru uzrauties uz mentu radara? Kadel tas domats radardetektora?
a kur jūs liekat tos detektorus - tipa atklāti uz paneļa, vai tomēr kaut kur slēpjat aiz spoguļa, raujat nost, kā dzīvē reāli tas notiek un kā labāk realizēt?
pa vidu uz kapota turam - tur kur labaak ķer X, K, Ka un L , bet ja godiigi, tad uz panela, lai nepiecieshamiibas gadiijumaa aatri (veikli) vareetu demonteet.
Siksparnis rakstīja:
Darkman rakstījahorit atkal uz Viestura uzgriezas CP BMW ar jauno radaru -> detektors pilna skala Bet pabraucot garam klusums pagajusho reizi ari taa bija. Varetu but ka vini sledz ieksha tikai uz priekshu to radaru, lai pashiem nav japutrojas
Paši jau grib lai bērni šiem būtu. Visu laiku darbināt radaru nav labi priekš veselības, it sevišķi iekšā auto.
Ne suuda. Vakar braucu pa Meza prospektu. Shie staveja mala, sedeja autina, pipeja, durvis puspavertas un detektors blava pilnaa riklee. Taa ka tas drankis vinus staro 13 stundas diena
praktiskas dabas jautaajums un mosh kaads zin.
vai nav taa, ka viniem (CP) radars darbojas kaut kaados 2 reziimos? vairaakas reizes ir bijis taa, ka braucot garaam CP, kas 100% meerkee uz mani detektors 1reiz vaargi iepiikstas un alles un ir bijis taa, ka pie taadiem pashiem nosaciijumiem detektoors blauj pa visu tablo?
Ir tā saucamais PULSE režīms, ko parasti izmanto ja radars ir rokās. Šajā gadījumā radars strādā tikai, kad ir "izšauts". Radardetektors ir pilnīgi bezspēcīgs pretšo, ja tēmē uz tavu mašīnu. Otrs režīms ir tad, kad radars visu laiku šauj un kad konstatē uzstādīto ātruma pārkāpumu, tad sāk bļaut, lai pamodinātu slinkos CP un tie varētu skriet ķert pārkāpēju, pat nezinot kurš tas ir. Ja nu kādam CPistam ir stīvs rādītājpirksts, tad viņš izmanto otro variantu arī turot radaru rokās. Nu kaut kā tā.
K frekvence baigi reti ir. Vispaar manaa marsrutaa false alarms ir ljoti reti noveerojama paraadiiba. ja ir, tad vienaas un tajaas pashaas vietaas un jau ir pierasts, bet videoradarus kjer ideaali
K un X pie CP nav manīts, tkai Ka. Žēl, ka manam nevar atslēgt frekvences.
nu re godiiga atbilde. zinaasim.
katraa zinaa tas jau ir 100% paarbaudiits, ka ja esi vins uz cela, tad no detektora jeegas mazas. ja nopiikst, tur kur tas parasti nepiiikst, tad zini, ka peec paaris metriem buus "maksas konsultaacijas".
uculs rakstīja:K un X pie CP nav manīts, tkai Ka. Žēl, ka manam nevar atslēgt frekvences.
taa viss nesaki - veel pagaajusho meenesi man pretii brauca viiri ar veco piekto bembi un iepiiksteejas X. es veel nobriiniijos - what the hell?
Maksas konsultācijas es parasti pamanu vienlaicīgi ar detektoru. Toties pret jaunajām mašīnām palīdz ļoti labi. Galvenais nelekt pirmajam no luksofora un tad viss rullē.
Brīnumi gadās MAn ir bijuši tikai Ka. Tos Pulse arī švaki ķer, ja nešauj virsū.
protams, ka nevar nopirkt detektoru un tad braukt uz nebeedu. vajag mazliet piedomaatu un skatiities mazliet taalaak par par haubi. tad jau arii "MK" var pamatiit vienlaiciigi ar detektoru. bet diennakts tumshajaa laikaa ir mazliet savaadaak .
un par tiem jaunajiem CP aparaaitiem pilniiga taisniiba.
Nopērc Radardetektoru.
Pārdodas radardetektors Whistler 1740. Jauns iepakojumā. Cena 140Ls tel.6481833