Labrītt! Sakiet, a es arī varu dabūt bildītes??
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Labrītt! Sakiet, a es arī varu dabūt bildītes??
nu tas gan jauki, tas tik ir sporta gars
SZ - manai atmiņai nav ne vainas - no tā ka esmu 1mo reizi bijis arī radies mans iespaids ka volejbolā esat normāli pievārējami.
Futbolu nepin te iekšā - 1. Tādās komandās rezultāts nav pārsteigums - salīdzini pac ja gribi.
Rīt varam uzspēlēt jauktajos sastāvos ja ZB būs trūcīgi pārstāvēti, tad jau redzēs
Nezinite - nu ar uz-aizmuguri vērstajiem uguņiem ir tā pašvaki
Ilga.Miezaine@rgsl.edu.lv
^^^^^^^^^^^^^^^^^
arii es gaidu biudiites
A man naf atnākusi neviena bilde!
hei girl! tā bija kļūda! tagad sargi savu emīlu! viņš jau nāk......
Atnāca! Paldies! Tik volejbolla gan tajas bildēs pamaz!
Paldies par bilzhukiem hammer
2Dig>>> shii adresiite man tik uz neilgu laiku.. tapee man naf parko uztraukties.. [addsig]
Manam autiņa uguņu relejam ligzda izdegusi (naf laika nomainīt, Būs jāatrod). No Lilastes līdz rīgai uguņi bija, Rīgā neesu pārliecināts, varbūt uz salu tilta sāka te pazust, te pārādīties.
Salu tilta galā ments uz moča apturēja(tobrīd uguņi dega), šis uzreiz 'dokumentu pārbaude' sadevu visus dokumentus ,šamējs aplūrēja un prasa 'jūsu auto viss kārtībā, vai ar tādu var braukt' es atbildēju lai skatās slimības lapā tur viss ir uzrakstīts, un tad viš teica, ka es pustiltu bez uguņim ir nobraucis, ta ir bijuši ta nav. Es teicu ka pilsētā neredzu deg vai nedeg, kad izbraucu dega, neskriešu jau mašīnai pa priekšu, lai skatītos uz uguņiem. Tā vēl pāris minūtes parunājām un šamējs palaida mani.
2 hammers
Nu lai gan vakar nebiju, foto vareetu tomeer apskatiit?
Nēēē, drīkst tik tiem kas bija un piedalījās, vai volejbollā, vai litrabollā!!!
Nu jauki Skārdniek - Uztesīšos tev pārkārtojoties virsū un iedegsies uguņi - ej nu mentam pierādi Viltnieks - tā tu krāj to apdrošinātāju naudiņu Uzmanās no zemu lidojoša skārdnieka - tumsas atriebēja
Kaut kā jau tā iztika ir jāpelna, no apdrošinātāju izmaksātās naudiņas man sanāks 242-ais(jāpiemaksā 1,5 Ls)
2 Sviestc
Ja gribi taas savas bildiites ap 300gab, tad dod shurp vakardienas bildes
un zirgam un zirgam.... ! vai stasim..
blin! paskatījos vēlreiz tās hammera bilžu pabiras... smuka tomēr tā bizenāja olga. vavels... laikam tomēr viņs iepriekšējā dzīvē laps cilvex bijis...
Kas par intrigām?? Nevaig apsmaidīt cilveku, tik tapec, ka viņam ir daudz radi!!!! I bitīt matos!!! Sabojatās fantazijas zin!!!!
Ar radiem nav interesanti!
Paši redzējām, ka serves ietrennētas kādus 3>5 m ( kā reiz istabas garums)
Gribeju noskaidrot vai rados ir kartīgs profs, pirms tautiņās dodamies!
Jaa, redzu, ka vakar daudz esmu nokaveejusi
kamdēļ manā emīlā dzīvo prusax un drīz mirs bada nāvē???? kur kompromāc?
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!