- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Futbolu nepin te iekšā - 1. Tādās komandās rezultāts nav pārsteigums - salīdzini pac ja gribi.
Rīt varam uzspēlēt jauktajos sastāvos ja ZB būs trūcīgi pārstāvēti, tad jau redzēs ![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^
arii es gaidu biudiites ![]()
2Dig>>> shii adresiite man tik uz neilgu laiku.. tapee man naf parko uztraukties..
[addsig]
Salu tilta galā ments uz moča apturēja(tobrīd uguņi dega), šis uzreiz 'dokumentu pārbaude' sadevu visus dokumentus ,šamējs aplūrēja un prasa 'jūsu auto viss kārtībā, vai ar tādu var braukt' es atbildēju lai skatās slimības lapā tur viss ir uzrakstīts, un tad viš teica, ka es pustiltu bez uguņim ir nobraucis, ta ir bijuši ta nav. Es teicu ka pilsētā neredzu deg vai nedeg, kad izbraucu dega, neskriešu jau mašīnai pa priekšu, lai skatītos uz uguņiem. Tā vēl pāris minūtes parunājām un šamējs palaida mani.
Nu lai gan vakar nebiju, foto vareetu tomeer apskatiit? ![]()
Ja gribi taas savas bildiites ap 300gab, tad dod shurp vakardienas bildes ![]()
Paši redzējām, ka serves ietrennētas kādus 3>5 m ( kā reiz istabas garums)
![]()
P.S. Sama noliedz savu dalību šajā avantūrā
Krancis ir ļauns un nejauks suns
![]()
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23