Tad jau labaak vingrot vai teelot olimpieshus un uztaisiit septinjciinjas vai kaut ko taadaa garaa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tad jau labaak vingrot vai teelot olimpieshus un uztaisiit septinjciinjas vai kaut ko taadaa garaa
tad tur bauskasielā ir pliks laukums..?
Smiltiņas un tīkliņzeķes esot!
Un kāju bumbas laukums ar!
Erm, man kaa leenam lasiitaajam var kaads sasummeet vai riit kautkas notiek un ja jaa, tad kur un kas jaanjem liidz?
Kas i ko?
Uz kašķi velkas?
BM. BM. BM. BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.BM.......
piesakieties, kas panjems grillu un ogles? lai zina vai njemt desas seenes un citus cepamos. Vai galds tur ir? varbuut jaanjem kas paklaajams?
Eu, nu, komon, kaads atsaucaas uz manu jautaajumu vai arii es riit visu pasaakumu boikoteeju!
cik minūtes vēl gaidīsi?
rit pie piena kombinaata! taa kaa buutu!
Mans ir pass!
Ja nu vienīgi uz izskaņu garāmskrienot!
Es ar pass!
Special thanks to Kristi-Kristi
Es taa kaa taisos buut! Apsveicu BIZI, YUKKI un KREDI ar veksmiigu darbiibu SAAB kluba valde
Juus vareetu izstaastiit kur tas laukums iisti atrodas, lai zin kur braukt
Mix, nemuldi, norausies! Kādam ir arī jāpastrādā, lai citi varētu izklaidēties, varbūt esam altruisti
Jaa protams ka jums jaastraadaa, jo Kintija vakar vreetu teikt ka izklaideejas
TUULIIT SITIIS
labrīt
laukums atrodas ķekavas pagastā : rullē pa Bauskas ielu līdz galam, (garām 10.tramvaja galapunktam, piena komibinātam, zīmei rīga beidzas un unibankai), ir divi celiņi kur iegriezties 1.uzreiz gar unibankas spārnu, kur vēl būvējas (rrrrrr tur bija uzbūvēts baseins, tagad uzlikuši grīdu un taisa telpas, zviedri žmogas) un 2.pāris metrus talāk uzreiz aiz autobusa pieturas kreisajā pusē
nav ne galdu ne krēslu, ne citas labierīcības, vēl jāpagaiņā malā vietējie )
Mobilais galds (1300x2600) man pašlaik nav mājās(aizdevu uz pāris dienām)
??????????????? kaa var ieveeleet valdee pat nepavaicaajot manu vedokli???
oo, ta jau Flintam buutu jaabuut klaat vai katru treshdienu, nevienam tik tuvu pie maajaam veel shispasaakums nav noticis
Veiskmi shodien speeleejot! Es gan labaak sedeshu maajaas, kaut kaa nealkst lietuu un alkainaa 20m/s lielaa veejaa rozaa shortinjos bumbu dauziit
Kakeniit, var jau arii citas kraasas shortinjus izmantot!
Vareet jau var, bet tas lietus maakonjus un lielo veeju prm neaizdziis
nezinu kā Juglā bet te cetrā - ne lietus, ne mākoņu
Atvaino biz
Galiigi aizmirsu ka tu tach arii neesi vadlee
Tad jau tu buusi ???
??????? kas tur jums vakar notika???
Man jau ar nekas nenotika, joes jau vispaar esmu tikai budinaataajbiedrs un budinu visus gadaa par 5Ls
Nu vispaar sapulce nenotika, jo Kintijas beernam dzimene
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!