paprasi kredim
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nee - vinja to pateica jau pag nedelj. Beidzat tematu!
Sporta aktivitātes.
Ceru ka vakaraa neliis. A to te chieriitii visu laiku smidzina. Bet nu buushu taapat, neatkariigi no lietus.
Vieniigi tagad meegjinu izpiipeet kaa tur var nokljuut, jo to galu nu nekaadi nezinu taapat, kaa 10 tramvaja galapunktu
Lūgums visiem labiem cilvēkiem jau laikus gatavoties Latgales apceļošanai un sezonas noslēguma apbraucienam! Info sekos, bet lielāko daļu SAMS jau pateica Ēveles rallī - programma ir vienkārši superīga!
Mb taisa savākšanos Statoilā aiz Maximas. Sīkāk www.mbclub.lv
Paskatiishos kaa Juus pa dubliem nemsieties
Izskatās, ka šodien būs gan volejbols gan duša vienlaicīgi.Lai jums veicas, vakarā piebraukšu palūrēt.
Es šoreiz atturēšos....ir daži darbi iekrajušies, turklat naf auto vell pie dzīvības un arī nemitīgi un pretīgi smidzina aiz loga.
Es ar nebūšu, kaut kā neaizķer mani tas laika apstāklis šodien.
Hmm, shkjiet ka shodien tik skatiitaaji buus Man jau a shajaa laikaa kaukaa nevelk pa aaru miiciities un bumbu meetaat. Zinu, ka nevienam negribas tieshi sho jautaajumu uzdot, bet mosh tomeer shodien atceljam? Kaads tur buus lielais tolks 3-4iem cilveekiem pa lietu miiciites....
gandrīz vai piekrītu
Tagad izskataas ka ariii veejhs taads nedaudz speeka pienjeemiem
taatad mixera viedoklis arii skaidrs....
varbūt vispēr trešdienās zem jumta kaut ko jāorganizē?
ne nu gluži elch, bet slidotavu e.g.
Hehe, un man veel kaut ko kaads te paarmeta
Neziniit, domaa taa parasti slidot vai arii hokeju?
kakeniit, mees tev joprojaam paarmetiisim....
Vareetu labaak meegjinaat samekleet kadu sporta zaali ko iznomaat! Piemeeram visu pagaajushogadu ceturtdienaas mees pinkjos speeleejam basketbolu. Maksa bija 10Ls meenesii no purna, kas sanaak reaali 2.50 nedeeljaa. Tur ja grib ir arii volejbola tiikls utt. Nu preciizaak var apskatiit http://www.ltn.lv/~bvsk/s.htm
Pār kāju un ar plaukstu pa vaigiem, tā lai skan!
SuperZigis rakstīja:
Gvido28 rakstījaār kāju un ar plaukstu pa vaigiem, tā lai skan!
Rakaris!
Zigis!
Divreiz nebūs jāprasa! Pie mums tās lietas ātri notiek!
Ūzas nost un pa vaigiem!
Nu tad, shkjiet ka voliits oficiaali atceljaas, jo nebuus kas speelee
SAAB VOLVO MB sporta aktivitates
Tatad par savstarpejo volli un futeni ludzu sheit!