Rashns rakstīja:nu par simbolisku samaksu atdosu,ja kas zvani 6451674,pat 6 diski moska buus,laikam 15 coligie
numuru pierakstīju, zvanīšu pirmdien, paldies.
Vismaz 1 labums no šitās bezjēdzīgās (reizēm) klaviatūras dauzīšanas"
ok,sagatavosu vinju
ja kas atrodos pie kanciema ielas 100 netalu no spice
sorry, vecīt, sapinos meistarībā. Domāju, ka volgai oriģināli ir 14' diski, un rafam 15, bet volgai jau ir 15, un rafam jābūt 16'. Tos man tomēr nevajag. Riepas sanāks baisi pa dārgo. Jūzošu volgas oriģinālos diskus. Vēlreiz sorry par trauksmi nometnē,
Rashns rakstīja:nu par simbolisku samaksu atdosu,ja kas zvani 6451674,pat 6 diski moska buus,laikam 15 coligie
numuru pierakstīju, zvanīšu pirmdien, paldies.
Vismaz 1 labums no šitās bezjēdzīgās (reizēm) klaviatūras dauzīšanas"
ok,sagatavosu vinju
ja kas atrodos pie kanciema ielas 100 netalu no spice
sorry, vecīt, sapinos meistarībā. Domāju, ka volgai oriģināli ir 14' diski, un rafam 15, bet volgai jau ir 15, un rafam jābūt 16'. Tos man tomēr nevajag. Riepas sanāks baisi pa dārgo. Jūzošu volgas oriģinālos diskus. Vēlreiz sorry par trauksmi nometnē,
Nu nez, nez- GAZ 2411 MKII oriģinālie ir R14 un baloni 205/70. Vai GAZ 2401 bija R15- hvz Šaurāki noteikti.
Vajag 4 ziemas riepas 165/70 R 13 vai kaut ko līdzīgu (var nedaudz platākas 175 vai šaurākas 155), riepu augstums arī var variēt, bet galvenais ir uz 13 collām.
Man ir bet divas 175/70...kaut kādas Agi laikam, bez naglām, proķis kādi 5mm, pirktas rumbulā, par kvalitāti neatbildu...par kādu cēneri abas varu atdot
Ir pieejamas divas ziemas riepas 205/55/R16 Michelin MaxiICE, prokjis normaals ~5 mm, cena simboliska 15Ls - vai labaakais piedaavaajums. Savādāk izmetīšu un neteikšu kur
Lietotu riepu tirdziņš
Bij gan kādreiz jau šitāds topiks...
bet anyway laipni lūgti visi kam, kas pārdodams, vai vēlme iegādāties
varu piedāvat 1. gab. Michelin Pilot Exalto? 195/50/15" protektors kādi 5/6 mm
savukārt, labprāt iegādātos 4 riepas, izmērs 205/60/15" cenā ap Ls 100