- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
man ziema saakaas jau vakar, tobish nedienas
kameer es taa ciitiigi sagaidiiju ziemau pirtinjaa, lidoniitii speleeja raadzinjsh, nu un no riita nenotiek nekas, izpeeleejis akji tukshu.
atklaajaas, ka signalizaacijai nav autonomas baroshanas, laikam jaabrauc lamaaties, kas taa par shtelli. stingri biju paarliecinaats, ka signalizzacijai ir savs akjis!
nu ne ko, palaadeeju akji un viss atkal rulle, shoriit arii ieteerpos naglaas, nu tomeer kaut kaa droshaak juutos uz celja
bizenajs
nezinīte
Nu tā jau tas laikam SAABam ir - ja kaartiigi motoru neuzruucinaasi, pie siltuma netiksi! (Nu man ir tā pat. Tātad, secinājums viens - tukšgaitā kaut kā nesilst...)
P.S. Prasu trešo un pēdējo reizi - kur "iekšas"/"āras" flapa motoram vadi atrodas ???????
...interesanti kāpēc šo linku šeit nav ievietojis Redaktors, vai tad viņš nezin ka tādi skati šejieniešiem kā medusmaize...
To visu padarīšanu regulē 1 motoriņš. Izskrūvējot cimdu nodalījumu to var redzēt. Ja diagnostika ir OK, tad vaina varētu būt tajā visā plastmasas zobratu padarīšanā. Silutma vārsts ir zem kapota, zem plastmasas kura pie stikla, bet par konkrēto iekšas/āra vārsta dislokāciju grūti spriest. Visticamāk ka tas ir zem paneļa.
Ar to silshanu 900 ir tā pat. Ja pastāv korķos kādu labu laiciņu, salonā paliek auksti. Neesmu sapratis kas tā par fišku???[addsig]
Izrādās ka vēl kādam tās pašas problēmas ar silšanu !!!
Varu nomierināt - nekas nelīdz ! Nomainīju tosolu , izmazgāju dzeses sitēmu , nomainiju radiatoru , termostatu , ūdens sūkni , vēl kautkādu tur drošības vārstu - kā nesilst tukšgaitā - tā nesilst .
Auto ir 900 93g .Galvenais , ka ar SAAB braucu sen , man ir bijuši daudzi vecāki SAAB - nevienam tāda problēma nebija .
To ka tā silšana nav atkarīga no termostata es esmu pārliecināts. Nez kāpēc stāvot tas tosols netiek dzīts uz kabīni?[addsig]
Ed.
Kam vēl ir tāda papildus krāsns. Kad pirku mašīnu, biju aizdzinis uz diagnostiku un prasīju, kas tas par otru izpūtēju tur vidū beidzas. Viņi teica, tūlīt noskaidrosim, izrādās papildus krāsns, ko uzstāda ziemeļu tirgum paredzētām mašīnām.
Prieks par tādas esamību.[addsig]
-----
MaD
Par to nesilšanu - man bija pavisam otrādi. Kamēr stāvēju uz vietas, ātri sasila, braucot temperatūra turējās pie zilās atzīmes. Protams, ka vainīgs bija termostats. Nezinu, jūsu gadījumā varbūt ir kāds gaisa burbulis dzes. sistēmā, kurš braucot, pie lielākiem apgriezieniem aizlien kaut kur tālāk, bet apstājoties nostājas atpakaļ (Varbūt arī stulba versija - nezinu).[addsig]
9k 2.3 HOT
ir jau arii labaa fiicha, ar atsleegu neviens tagad nevar shviiku uzvilkt uz saaniem
[addsig]
Beidzot bija iespeja parliecinaties, ka quattro ziema ir super !!!
Visi knapi kustas, a es mierigi, bez stresa ...
)
Vajag tik gaazt...
Toties slēpot forši!
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
7
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13