ipastu neabonēju, bet uz Epastu varu aizsūtīt.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
ipastu neabonēju, bet uz Epastu varu aizsūtīt.
Sveikiņi, Ziema nāk - laiks domāt pat aķīša maiņu. Ir kāda ideja kur labu un par mazām naudiņām tādu dīzelim (2.5DTI) iegūt?
intuks rakstījaveikiņi, Ziema nāk - laiks domāt pat aķīša maiņu. Ir kāda ideja kur labu un par mazām naudiņām tādu dīzelim (2.5DTI) iegūt?
ja atradiisi labu pa labaam naudam...plz zinjo...man sii teema ar aktuaala
AL
Hmm vajadzība sekojoša - vajag maģīša pāreju 960ajam (jaunajam) no 2 Din uz parasto.... ir kādam aizķēries, vai arī kāds zin, kur par sakarīgām naudiņām var jamo dabūt??
markuz rakstīja:Hmm vajadzība sekojoša - vajag maģīša pāreju 960ajam (jaunajam) no 2 Din uz parasto.... ir kādam aizķēries, vai arī kāds zin, kur par sakarīgām naudiņām var jamo dabūt??
Man liekas ka jamam nevag paareju, tas 1din magjis ieliekas iekshaa un aukshaa vai apukshaa var ielikt kaadu kastiiti mantaam....
Crash rakstīja:
markuz rakstīja:Hmm vajadzība sekojoša - vajag maģīša pāreju 960ajam (jaunajam) no 2 Din uz parasto.... ir kādam aizķēries, vai arī kāds zin, kur par sakarīgām naudiņām var jamo dabūt??
Man liekas ka jamam nevag paareju, tas 1din magjis ieliekas iekshaa un aukshaa vai apukshaa var ielikt kaadu kastiiti mantaam....
Nja - tad nu jautājums - kur tās kastītes pie mums var dabūt?
Vai gadījumā kādam nav lieki (vai zināms kur dabūt un aptuvens ceņņiks) dzelzs diski priekš 850-tā?
ivka rakstīja:Vai gadījumā kādam nav lieki (vai zināms kur dabūt un aptuvens ceņņiks) dzelzs diski priekš 850-tā?
Skaties ieksh www.riepuserviss.lv tur lietoti, bet labi maxaa 12Ls gab...
Es pareizi lasu, ka 7xx un 9xx sērijām ir tādi paši? /Just interesting/...
Mekleju Volvo orģinālos kalpakus dzelzs diskiem uz 15 collām. T:9221801
VGVG rakstīja:Mekleju Volvo orģinālos kalpakus dzelzs diskiem uz 15 collām. T:9221801
Ieksh MM pa 8Ls gab
ivka rakstīja:Ulbrokā nav komplekta
Nu parasti ja vinjiem paluudz tad jamie sagaadaa... Es pie vinjiem savulaik difus komplektus esmu pircis...tad it kaabija uz vietas, bet ir ar teikushi ka jaapagaida...
Diemžēl iekš MM 30.- LVL gabala, šodien zvanīju....
VGVG rakstījaiemžēl iekš MM 30.- LVL gabala, šodien zvanīju....
Tad i palikushi tikai daargie pirms kaada laika bija arii leetie....
Vai tik UUsa nepārdeva šinī topikā, bet iepriekš?
Piedošanu, tie bija 2xx
Reku šodien Doskā diskus meklēdams uzskrēju kalpakiem virsū.
Sludinājums gan vecs, bet varbūt ir vērts piezvanīt..
Tā kā visticamāk man arī tādus vajadzēs, tad ja kāds viņus tagad nopirks, tad aliņš man pienākas
Vajag Volvo 2** dzelzs disku komplektu, uz 15 collām(īsti drošs neesmu, bet šķiet, ka der no 7**, 9** arī)
t.6541281
Pērku 2 volvo 940 dzelzs diskus uz 15 collām. Ja nu kas aizķēries kādam tad PM vai uz batis.martins@ml.lv
markuz rakstījaērku 2 volvo 940 dzelzs diskus uz 15 collām. Ja nu kas aizķēries kādam tad PM vai uz batis.martins@ml.lv
Apskatieties ieksh www.riepuserviss.lv
Ir pieejamas plastmasas restītes pie pr. miglas lukturiem, S/V70
det.nr. 9151512
oriģinālās, jaunas.
Cena: 15Ls par abām, LVK biedriem lētāk.
vissvienalga pie inbox.lv
VOLVO Tirgus
Tirgoju visu ko.